Team Rules (english, spanish & turkish)

Create your own team or join an existing one
Post Reply
User avatar
ulubatli
Posts: 550
Joined: 11 Jan 2010, 12:46
Location: TR

Re: Team Rules (english & spanish)

Post by ulubatli »

(Türkçe)
Takım Kuralları

Bu kurallar, takım maçları sırasında oynayan tüm oyuncular için geçerlidir.

Kurallara uyulmalıdır yoksa ceza alma riski vardır.

•Hiç bir oyuncu, bütün oyuncular maça katılıp, gerekli ayarları yapıp başlamaya hazır olana kadar rakip ekibin herhangi bir üyesine ateş etmez.

•Her oyuncunun maç için "hazırım" olurunun alınması gerekir; hiçbir oyuncu ötekinden daha önemli değildir ve maç başlamadan önce bir kişinin sabırsızlığı ve atılganlığı ile ateşe başlaması cezayla sonuçlanacaktır.

•Tüm oyuncular, yeni maç başlamadan önce uygun başlangıç noktasını, (öbür duvar veya bayrak ya da belirlenmiş bir noktayı) diğer ekibe bildirir.

•Herhangi bir oyuncu, maçın başlangıcından önce veya maçın tamamlanmasından sonra ateş eder ve davranışını sürdürürse cezalandırılır; ihmalkar davranışlar veya takım faaliyetine zararlı sayılan hatalar ise derhal cezalandırılacaktır.

•Oynayan oyuncuların olduğu bir kampa girildiğinde, gerekli oyun ayarlarını alıncaya dek ateş etmekten kaçının. Eğer oyun bir duraklama anındaysa ateş etmeyin. Eğer oyun devam ediyorsa katılımınızın kabulünü isteyin.

Oyuncular bu kuralları takip etmeyi ret eden ve bencil, kişisel davranış içine giren reddederek ne istediğini değil de takım kamplarında hoş karşılanmaz. Asıl ana fikir, birlikte takım oyunu oynamaktır.

Eğer bu kurallar sizin için uygun değilse, takım oyununa girmeyin!

Tüm kuralları ve sonraki cezalar Remus tarafından onaylanmaktadır. Uygulanan kurallara karşı işlendiği rapor edilen suçlar, kusurlu alınan fragların (ölülerin) eksiltilmesi cezasıyla sonuçlanır.
Post Reply