sal all
Remus as avea o rugaminte cum as putea afla de cand joc asest joc cate meciuri am castigat la echipa/free team sau egal la ce mapa si cate am pierdut e doar o ideie sa vad am pierdut mai mult sau am castigat mai mult si aici ma refer doar la mine si salutari la toii camarazi si haideti fratilor sa jucam mai des la echipa poate,poate poate incet reusim sa urcam pe locul 2ar fi tare placut pentru toti sa fim si pe 2 ce ziceti voi.......
Save geo!..poti afla aceste rezultate intrand pe forum la sectiunea Announcements...prima de sus...apoi dai click pe Links, ranks and bonuses....si apoi ai acolo link-urile respective...team deathmatch, domination....free teams...dai pe ce te intereseaza si apoi ai rezultatele de cand exista jocul...organizate pe luni, zile...tot....iti arata cine cu cine a jucat...scorurile....absolut tot
I'm a geological tehnician.I have no job now.No more roads and bridges in Romania to study for me.Because we Romanians are travelling only with spaceships.
mai sa fie sau modernizat hackeri nu numai ca joaca cu sped muta scorul frate .......jocul asta a devenit necontrolat pacat mare pacat a fost un joc super si plin de succes la orele 16,10( ora romaniei 15,10) am jucat la free team cu ejder si care mai erau restu poate sa afle reumus sa vada in cat timp sa ajuns de la 0-0 la 100-10 pe unu lam scos afara a revenit si a zis ca nu e hacker restu cu siguranta ca nau recunoscut daca afla remus care au jucat in acea echipa la ora respectiva atunci il afla si pe dobitocu pardon (profesionistul) care muta si scorul nu numai ca este cu speed vroiam sa va anunt si pe voi doar.... salut la camarazi.
Ma ai dracu golani ...in echipa adversa erau hanka_108, surhay si ejder34...unul din astia 3 trebuie sa se fi miscat repede repede...cat despre scor...nu cred ca-l pot muta indiferent ce speedhack au ei...poa sa aiba pe mama si tata speedhackului...nu cred ca au cum ( Remus te rog contrazice-ma daca este altfel )...eu stiu cu cine ai jucat verificand lista de la Announcements/Links, rank and bonuses/Free Teams...aminteste-ti pe cine ai dat afara sau cine crezi tu ca se misca prea rapid, ca altfel Remus nu are de unde sa stie pe cine banuiesti asa la gramada ...o fi asta de a pus replica la topicul nostru?....in orice caz ceva dubios s-a intamplat ca vad ca astia au batut echipa ta in care se afla si Han Solo care se stie ca e unul din ciudatii care se misca al dracului de bine; in alta ordine de idei traduc aici ce s-a scris la alt topic pentru ca toti colegii de echipa sa stie ( Ovidiu stie deja pentru ca am vb cu el ) : in curand o noua optiune va fi valabila...ea este deja de acum valabila dar arata numai pachetele de date pe care le primeste cel ce tasteaza ''> show packs''; cand se tasteaza acest lucru in chat...in dreapta sus in loc de fps vor fi afisate pachetele de date; valoarea lor normala este de 32-34; in viitor cu noua optiune, cand vom tasta aceste cuvinte vom vedea pachetele TUTUROR in asa fel incat vom sti cine este hacker si cine are conexiune proasta...dupa cum urmeaza:...cine are valori mai mari de 35-36 packs timp de peste 30 secunde fara scaderi sub 33 este clar speedhacker; cine are valori care variaza de la 30 la 37 o data la 6 secunde are conexiune proasta...ca sa reveniti inapoi la aratarea fps tastati '' > show fps ''; Remus , te rog sa ma corectezi daca am gresit cifrele cumva pentru ca acum am scris din memorie ...oricum intentia mea a fost ca toti colegii de echipa sa stie pentru ca nu toti frunzaresc forumul ca mine ...eu nu am stare pana nu ma uit la aproape tot ce s-a scris si abia apoi intru sa joc...hai sanatate maxima si lazi de bere sa curga peste noi
I'm a geological tehnician.I have no job now.No more roads and bridges in Romania to study for me.Because we Romanians are travelling only with spaceships.
frate sub ochi mei a urcat PUNCTAJUL pana la 80 si ceva sa pprit si in 5 secunde a mer s mai departe pana la 97 acolo sa oprit au mai inpuscat trei si a aratat meciul castigat de ei ia explicami cum se poate asta uitate la durata jocului si dami o explitatie tu sau remus sau care vrea si dupa aia sa inceput un joc nou 0-0 .
djgeo wrote:frate sub ochi mei a urcat PUNCTAJUL pana la 80 si ceva sa pprit si in 5 secunde a mer s mai departe pana la 97 acolo sa oprit au mai inpuscat trei si a aratat meciul castigat de ei ia explicami cum se poate asta uitate la durata jocului si dami o explitatie tu sau remus sau care vrea si dupa aia sa inceput un joc nou 0-0 .
Am explicat asta de N ori pana acum:
daca in jocurile pe echipe exista un jucator cu conexiune oribila, va strica tot jocul (inclusiv scorul).
Daca vedeti pe cineva ca "fileaza" pe tabela (in-out-in-out): > username out
Da sa-mi bag eu ceva in ma-sa de idiotul dracului ...Remus cum iti explici ca binks asta e asa de rapid in a amuti 2 jucatori ?...a intrat dupa mine in camp...asa cum ne-am invoit...i-am spus mai intai ca asta nu e o tabara de ciudati cu puteri ciudate...se facea ca nu intelege....omora pe toata lumea bine-nteles...apoi l-am dat afara, a intrat si gata a inceput sa ne amuteasca pe mine si pe geo...dar foarte repede....de aceea te rog sa-mi schimbi si mie numele sa nu mai fie asa de repede de scris de catre toti cacaciosii...si geo...daca mai intra astia solutia este sa-i dam afara imediat sau sa iesim si sa nu intram acolo....si repet...asta e mare bataie de joc...oricine ar fi basinosul asta...da-o dracu de treaba Remus...e clar ca are niste chestii de moderator in el...te rog spune-i sa ne lase in pace...doar pe noi romanii...in rest poate s-o calareasca si pe ma-sa, nu ma intereseaza...dar nu se poate sa intre doar asa sa se distreze cu noi...asta este...daca ei sunt primii undeva in vreun camp...respect...nimeni nu se leaga de ei....sa pacaleasca pe cine or vrea...nu intram ne vedem de treaba noastra...dar daca intra dupa noi...exact cum am vorbit...afara cu ei...numai ca vezi tu...nu poti sa-mi spui ca are si el dreptul sa ne amuteasca sau ceva...pentru ca e clar ca el e mai rapid nu stiu din ce cauza suspecta...de aceea vreau sa-mi schimb numele...sa avem sanse egale la tastat ...sa-l vedem cum tasteaza ''Balrog_Of_Morgoth''...ca ''musoi'' il tasteaza toti tiganii repede...respect si sanatate
Asta vrea sa spuna ca el e cinstit...probabil l-a acuzat geo de speedhack...nici eu nu cred ca triseaza...am jucat de multe ori cu el.....its ok surhay i know you are not a speedhack...you are a honest player...but i want to ask you something...how do you understand what are we talking here?...with google translate?
djgeo wrote:si cum se poates a intre ----5---- jucatori cu o culoare mar mai interesa si pe mine.......
Sunt deja 3 cu aceeasi culoare, incearca sa intre 2 in acelasi timp, iar detinatorul sesiunii are probleme cu conexiunea.
Asa ca cei doi primesc acelasi slot.
Se intampla ...
Ok ok Remus....what about my username change?...until now...we got no answer to anything...how surhay understand us....how binks throw us out from camps ...and im sure...binks will do that the same....once he'll enter one camp we are present in...he will get us MUTE....i know that moderator psychology...but anyway....you didnt answer my humble request ...to change my username.....into mighty Balrog_Of_Morgoth
musoi wrote:Ok ok Remus....what about my username change?...until now...we got no answer to anything...how surhay understand us....how binks throw us out from camps ...and im sure...binks will do that the same....once he'll enter one camp we are present in...he will get us MUTE....i know that moderator psychology...but anyway....you didnt answer my humble request ...to change my username.....into mighty Balrog_Of_Morgoth
surhay is right player...is honest playr...please take in considerATION THIS REQUEST
Geo aici ai rezultatele de la free teams...tebuie doar sa dai click pe link...cred ca asta vrei de fapt...daca am inteles gresit te rog corecteaza-ma ...deci doar click pe link si ai rezultatele complete :cheers:http://www.infdat.com/hopeless2/DeathMatch.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Anytime Surhay...great pleasure to play with you man...sorry for misunderstanding...my teammates are just nervous about cheaters so they will suspect everyone....well...i will see you in camps ..all the best to you and your family
REMUS am nevoie de ajutor multi turci ma scot afara zice ca sunt speed hacker ce dumnezeu la tfc poate joc si eu un pic mai bine ca e harta mea favorita si ma chinui de luni de zile sa fac punctaj mare dar la restu hartilor sunt un om mort eu habar nu am de speed hack abia ma loghez si mai pot sa scriu si eu cate un mesaj rest sunt habarnist si camarazi pot sa spuna asta ori unde joc numai incurc lumea deci nam cum avea asa ceva si spunele la idioti aia care ma scot sigur se invarte vestea pe forum dar eu sarmanu nici aia nu gasesc unde vb despre mine sa le spun si eu pe turceste cu google un pic cate ceva ms
Nu-ti face griji...Remus nu asculta in gura tuturor celor care acuza in stanga si in dreapta...mai intai verifica si apoi pedepseste...si ce daca turcii vorbesc despre tine ca esti speedhacker?...daca te dau afara...da-i si tu pe unde ii prinzi...tine-i minte si da-i afara daca nu ai timp in timpul jocului respectiv...in alt moment ...oricum banuiesc ca sunt cativa cei care-s ofticati pe tine, deci nu prea multi, asa ca nu-ti face griji...restul de 99 % din cei care te agreeaza vor juca cu tine in continuare, deci nu-i mare pierdere daca vreun mehmet34_5 sau ibrahim_sugiuk34567 refuza sa mai joace cu tine si te acuza de speedhack...sanatate frage geo
EVERYBODY looks like speedhack for the past two weeks. Strange, strange stuff.
Even players with 100-kills are beating me 10-1 like I am a super noob. And if I beat ANYONE, I have to hear a bunch of bullshit about "you immortal" or "you speedhack!"
So we're all looking crazy to everyone because this server's been running since Tesla invented radio and it hasn't been restarted.
Ignore anyone accusing you of cheating. They probably look just as bad.
Deci ai auzit geo....sunt probleme legate de server...toata lumea arata si se comporta dubios de parca ar fi cheateri din aceasta cauza; totusi as vrea sa mentionez cu aceasta ocazie cateva exceptii curioase...cativa jucatori care mureau foarte foarte greu inainte...vb de prietenii nostri din echipele Turkish Soldier si Dikkat Tehlike...acum mor normal...deci sunt accesibili...rezultatele din ultima vreme in meciurile directe cu ei vorbesc de la sine...sa fie tot din cauza serverului?...still i want to mention some courious exceptions...few players who die really really hard before...im talking about our friends from Turkish Soldier and Dikkat Tehlike...now die normally....so very accesible...the latest results in our direct matches speaks for themselves..its that also a server issue?...because if it is...LET THE SERVER UNRESTARTED ....haha Timber....since Tesla invented the radio
musoi wrote:still i want to mention some courious exceptions...few players who die really really hard before...im talking about our friends from Turkish Soldier and Dikkat Tehlike...now die normally....so very accesible...the latest results in our direct matches speaks for themselves.
So its the Romanians who are cheating now and not the Turks
Thanks for the info Musoi.
“Always be a first rate version of yourself and not a second rate version of someone else.”
musoi wrote:Deci ai auzit geo....sunt probleme legate de server.
.toata lumea arata si se comporta dubios de parca ar fi cheateri din aceasta cauza; totusi as vrea sa mentionez cu aceasta ocazie cateva exceptii curioase...cativa jucatori care mureau foarte foarte greu inainte...vb de prietenii nostri din echipele Turkish Soldier si Dikkat Tehlike...acum mor normal...deci sunt accesibili...rezultatele din ultima vreme in meciurile directe cu ei vorbesc de la sine...sa fie tot din cauza serverului?
The server is ok.
It has been restarted 12 hours ago.
Nobody lyublyu dikkat_tehlike , surhay ....ahhh...the server was restarted....damn...so...no more romanians speedhacking now, Lenny ....the matches results are correct and our victories are well deserved....LONG LIVE MESSENGER OF DEATH YEAAAA
Yes I am understand maximum_fever and Messenger of death forever with :love:We all know maximum_fever and Messenger of death is sister teams Am I telling the truth?
fratilor tre sa recrutam camarazi cat mai multi sa ducem echipa pe 1 ia care faceti o reklama mare la joc pe net special pentru toti romani poate avem si noi niste soldati de neinvins ... niste talente nedescoperite inca.....
Pai noi suntem 8 in echipa...unde-i mai bagam? ....ah...poate sa se formeze alta echipa de romani...asta ar fi tare
sa joace o alta echipa sau daca sunt talente eu las si in locu meu nu ma supar pentru ca sunt copii care joaca ca dracu de bn la turci si nu se stie poate avem si noi niste talente care vor sa joace.....