geleceği değil enes tüm zamanı parlak zaten bu takımın
1/2 ay a kadar alısırsın hepimize askeri bilion zaten tek benle anlassan yeter .
biliyon beni önemli macçların yıldızıyım. tek ben değil asker,nokta,ahmet,face. matmazel ve korganda öyleydi .d ama hic matla mac yapmadim .d en fazla maçı nokta ve askerle yaptim .d bi de ahmet abi .d
La artik online olun
olmuyo böle
takimi yapamadık daha 1.
geceleri girin !!
sabah fayda etmiyor
Enes sende geceleri olmaya çalış.Akşamları değil (>)>(>)
eğer geceleri girersek daha faydalı olur
hem geceleri basit kasilabiliyoruz
By_zeus wrote:La artik online olun
olmuyo böle
takimi yapamadık daha 1.
geceleri girin !!
sabah fayda etmiyor
By_zeus wrote:La artik online olun
olmuyo böle
takimi yapamadık daha 1.
geceleri girin !!
sabah fayda etmiyor
sen cakalsın :)
ben valla belirli saatlerim var kaçak giriyorum bazen
ama giriyorum..
Remus i do not want out in the team super guc zeus eger bni yenden kbul edersen .... enes yalvardi bana o yzden yenden dusundum ve anladimki arki olrsan onu bozmicaksin ! i do not want out team !
What did I tell you when you joined this team? Super_Guc is the last team for turk_askeri and By_Enes.
There are a few players who ruin all the turkish teams.
If they will continue to behave like morons, I will ban them all.
Hayır yasin sen fatih'i yanlış tanımışsın,
Fatih asla takım arkadaşına daha doğrusu her türlü arkadaşına düşmanlık etmez,Siz edersiniz biz ederiz ama o etmez
Özgür; İlk boşlukta değerlendirilecek
sana katılıyorum,
Bencede ilk boşlukta fatih4207 değerlendirilmeli.
Yasin sende kankamsın o da kankam ama sen
Bilincini kullanamayan tam olgun değilsin bir kararı düzgün veremiyorsun.
Ama fatih öyle değil sözünde durur.
Bir daha şu ikiliye bir şey demeyin.
fatih4207
enes_bugat
Bunlar eski isimlerimiz gönüllerimizi kazıdı..
ThunderClouD wrote:Hadi bakalım fatih girerse o takıma büyük rekabet başlar artık dm larda veya diğer maçlarda ono ben allstar costururuz bende sölemesi :)
ThunderClouD wrote:Hadi bakalım fatih girerse o takıma büyük rekabet başlar artık dm larda veya diğer maçlarda ono ben allstar costururuz bende sölemesi :)
ThunderClouD ben costurmazmıyım takımı...
ben takımı 1.liğe düşünüuom sizce arkiler
öncelikle yazı buraya yazıldığı için burada cevap verem k.bakmayım süper güc sakinleri zorbey biz tam anlaşamadım ayrı hareket ediyoz mesela ovi gillerle ben 1 tane mactan fazla kaybetmedim all veya onoyla ama sizle olunca biras dağınık hareket ediyonuz k.bakma yani yanlışda anlama biraz zaman geçmesi lazım
ThunderClouD ben costurmazmıyım takımı...
ben takımı 1.liğe düşünüuom sizce arkiler
öncelikle yazı buraya yazıldığı için burada cevap verem k.bakmayım süper güc sakinleri zorbey biz tam anlaşamadım ayrı hareket ediyoz mesela ovi gillerle ben 1 tane mactan fazla kaybetmedim all veya onoyla ama sizle olunca biras dağınık hareket ediyonuz k.bakma yani yanlışda anlama biraz zaman geçmesi lazım
turk_askeri wrote:Remus i do not want out in the team super guc zeus eger bni yenden kbul edersen .... enes yalvardi bana o yzden yenden dusundum ve anladimki arki olrsan onu bozmicaksin ! i do not want out team !
Super_Guc For Ever :! oh yeah !!!
bak turk bana artislik yapma cocuk 10 yasında bebesin ben sana yalvarmadım tamammı? oyun hesabı sikimde değil
By_Fatih wrote:I Want To Team Plz Accept Korgan is Out Im Joint Thanks!
zeus,
bence fatih girsin korgan bir daha girmeyecek fazlalık zaten ben fatihle 10 saniyede kapatırım fatihin farkını önemli değil yani bence al ama sen bilirsin
Asker sende artislik yapma sikerim seni oc
zeus bence Fatih girebilir
Karar senin bu turke ettğim küfürlerde artisliğene verem..
By_Fatih wrote:I Want To Team Plz Accept Korgan is Out Im Joint Thanks!
zeus,
bence fatih girsin korgan bir daha girmeyecek fazlalık zaten ben fatihle 10 saniyede kapatırım fatihin farkını önemli değil yani bence al ama sen bilirsin
Asker sende artislik yapma sikerim seni oc
zeus bence Fatih girebilir
Karar senin bu turke ettğim küfürlerde artisliğene verem..
ozqur eger alirsan cok buyuk bi hata yapmis olrsn simdiden soleyim
keske enes yerine fatihi alsaydik fatih enesden 1 0000 kat daha ii oynuor
evet asker
ama fatih sadece benden değil bu oyundaki herkesden daha iyi tamammı? bunu aklına sok 1!
2. si neden biz kavga ediyoruz anlamadım?
kıvırcık salata gibi kıvıranlar var
Şimdi bütün konuları düşünmeyelim
zeus hemde fatihle beni yenen yok tamammı?
sizde yenemediniz xd bu doğru bir gercektir
Arkadaşım kavga etmeyelim ama ben sizi anlayamıyorum?
ben sana yalvardım ama zeus dedikten sonra korktun sende dimi? çıkmak istemedin çünkü yemez benimde 259 maçım olsun kaybetmek istemem Tamam konu kapandı.
Terbiyesizlik yok artık!Kaç tane küfür ettirdiniz ya!!!!