Messenger_of_Death

Create your own team or join an existing one
Post Reply
musoi

Re: Messenger_of_Death

Post by musoi »

Im saying this:...if a team cheat on us by shooting or placing mines before the match starts...what should we do?...because i dont think that the threat of punishment will scare some fanatic turkish players :mrgreen: ...if we leave camp and make report...its not a solution because another teams may lie about this one and the tournament will be a neverending source of arguments and verbal disputes...the only solution is to carry on with the game and...curse their computers :mrgreen: ;anyway im very curious about the schedule... :cheers:
I'm a geological tehnician.I have no job now.No more roads and bridges in Romania to study for me.Because we Romanians are travelling only with spaceships.
musoi

Post by musoi »

Si inca ceva camarazi : pana sa intrati efectiv in joc....acolo unde va scrieti username si parola...mai sus aveti optiunea TEXTURES...setati pe MEDIUM...asta va ajuta la mentinerea valorii FPS...Dumnezeu stie ca multe meciuri le-am pierdut si din cauza FPS-ului care scade cand ti-e lumea mai draga si incepi sa te misti ca melcul prin camp-uri :cheers:
I'm a geological tehnician.I have no job now.No more roads and bridges in Romania to study for me.Because we Romanians are travelling only with spaceships.
Timberwolf

Post by Timberwolf »

If these idiots cheat in ANY WAY during a team match, their team will be disqualified.

We know here who to trust and who is more statistically likely to be a cheater. We weren't born yesterday.

So if ovi comes complaining that they cheated him by fighting 2vs1 before the team got there, etc, then bye-bye to this dumb team - they are OUT of the tournament... and worse!

It is time to weed out all these dumbs anyway.
musoi

Post by musoi »

Let the tournament begin then :cheers:
drogba71

Post by drogba71 »

hi musoı I want to team :?:
YOU ARE SOMEONE İN THE WORLD BUT FOR SOMEONE YOU ARE THE WORLD:)
musoi

Post by musoi »

Iata unul dintre premiile concursului http://www.infdat.com/forum/download/fi ... &mode=view" onclick="window.open(this.href);return false;
musoi

Post by musoi »

In this time interval 19.00-20.35 drogba71 has applied for 3 teams : Messenger of Death, Dikkat Tehlike and Hell Boys :lol: ...drogba71 make up your mind :mrgreen: ...ce ziceti baieti v-ar placea sa-l avem in echipa? :?:
musoi

Post by musoi »

I think Timberwolf will love the new Messenger of Death :lol: :mrgreen: :lol:
djgeo

Post by djgeo »

lume nu pot sa intru la joc imi arata (o noua versiune de download) ce vrea sa insemne asta dau pe el si nimic? :sad:
djgeo

Post by djgeo »

cand dau klick pe play apare cu rosu apare ( a new game version is available for download!
djgeo

Post by djgeo »

gataaaa sa rezolvatttt ms mult totusi :cheers:
musoi

Post by musoi »

:biggthumbsup: ...scuze am vazut tarziu apelul pe telefon...bine ca s-a rezolvat oricum...dar cum ai facut...ai curatat istoricul din browser ( internet explorer sau mozilla firefox ) ? :?:
musoi

Post by musoi »

:!: Din nou va reamintesc...care dintre voi vrea sa participe la concurs...sa spuna aici pe forum...si eu voi spune la topicul respectiv...altfel trece timpul si nu vom fi luati in considerare; unul dintre premii este pistolul automat UZI prezentat in link-ul postat de mine anterior si este oferit tuturor participantilor... :!:
Milan

Post by Milan »

musoi wrote:Im saying this:...if a team cheat on us by shooting or placing mines before the match starts...what should we do?...because i dont think that the threat of punishment will scare some fanatic turkish players :mrgreen: ...if we leave camp and make report...its not a solution because another teams may lie about this one and the tournament will be a neverending source of arguments and verbal disputes...the only solution is to carry on with the game and...curse their computers :mrgreen: ;anyway im very curious about the schedule... :cheers:
Occurs a killing of teammates, but if you see that they intentionally do, and that you will see eg. when you are faced with an opponent and he kills you and he left a low HP and then he get killed by his teammate. Once we can tolerate it but 2 or 3 or more times NO, that match will be ended in favor of your team.
Milan
One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again..
musoi

Post by musoi »

If you believe me on that one...i never thought they do that on purpose...now my eyes have opened :shock: ....so they do that bcz the score remains still if they kill eachother ; but if i kill one of them easily due to his low health...the score will move in our favour....curse this shameless bastards :evil: ...thx for telling me that, Milan :cheers: ; baieti Milan mi-a spus alt mod de trisare in luptele pe echipe : de ex. daca unul din adversari te impusca...el are viata scazuta ca ai tras si tu in el, nu? ( ca doar nu era sa ranjesti fasolea la el );ei...a doua oara cand el da piept cu unul dintre noi...are putine sanse sa supravietuiasca pt ca are viata putina scazuta de cand ai tras tu in el...asa-i ?; ei biineee...atunci infractorul recurge la aceasta solutie : il roaga pe camaradul sau sa il omoare pt ca astfel nu se modifica scorul si el reapare cu viata full, pe cand daca il omora un adversar scorul se modifica in defavoarea lor; Milan a spus ca putem raporta asemenea cazuri daca intalnim in meciurile din concurs si echipa care procedeaza asa va fi descalificata; daca fac asa o data...hai poate e accident dar daca fac asa de 2-3 ori e clar ca triseaza :evil:
Milan

Post by Milan »

musoi wrote:If you believe me on that one...i never thought they do that on purpose...now my eyes have opened :shock: ....so they do that bcz the score remains still if they kill eachother ; but if i kill one of them easily due to his low health...the score will move in our favour....curse this shameless bastards ...thx for telling me that, Milan :cheers:
I noticed this kind of bad attitude or cheating while I was playing with many Turks teams, I was pissed off many times, and the most in situation when opponent was killed by his teammates and he and his teammate had low HP so after his mate killed him, both die (cause when you kill your mate you lose some HP) and after "5 sec" both respawn with full HP :evil:
As I said, in "group fight" between 3 or more players it happens that you kill your teammate(s), but when there is no fight (after just finished fight, when you search for opponents etc.) and you or your opponents kill teammate(s), than it is called cheating and bad attitude.

And I have one solution for this, I hope Remus will read this: That in team rooms (DM, CTF and DOM) you cannot see your teammates status (HP and armor), only opponent status :twisted:
Milan
One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again..
musoi

Post by musoi »

Good idea, but they will communicate by gamechat ( type to Team and all that ) :!:
musoi

Post by musoi »

Baieti avem aici grupele din concurs ; echipele colorate cu rosu joaca intre ele; echipele colorate cu albastru joaca intre ele; castigatoarea rosie va juca cu castigatoarea albastra in cadrul aceleiasi grupe;castigatoarea grupei A va juca cu castigatoarea grupei B; castigatoarea grupei C va juca cu castigatoarea grupei D;castigatoarele dintre cele aceste meciuri vor fi in finala;nu stiu nimic de program (vreo data anume sau vreo ora )...primul meci al nostru va fi cu Dikkat Tehlike :lol: ...pentru a vedea grupele...dati click pe link http://www.infdat.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=2108" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovidiu

mercenary camp

Post by Ovidiu »

salut camarazii mei!!!eu sant gata de concurs!va rog spuneti daca participati si puneti mana pe antrenament ca primul meci e cam greu dar noi ne vom mobiliza si vom castiga!hai sa va vad pe campuri luptand cu aceiasi ardoare cu care v-am cunoscut! :pompom: :pompom: :biggthumbsup:
djgeo

Post by djgeo »

sal eu vreu si eu sa joc sper sa am timp aziua cand se joaca :cheers:
distrugatoru

Post by distrugatoru »

:shock: eu sunt de acord sa joc ionut sami spui cind dami bip :lol: 0741306109 :whatis:
musoi

Post by musoi »

Bun ! Deja am postat mesajul cu intentia noastra de participare.Baieti...ce facem cu razvan?..vrea sa intre in echipa...am vb cu el aseara pe joc...i-am spus sa-si faca cont separat pe forum...a spus ca imediat se duce sa posteze...dar cred ca nu s-a descurcat...ceva n-a mers; ar fi binevenit in echipa in locul lui andi23, asa cum am mai vorbit...andi23 e la munca in Germania si nu mai poate juca o buna perioada de timp; oricum...cand o sa reuseasca sa posteze mesaj aici...deja are acceptul nostru...numai ca...cred ca o sa mai dureze...cand va mai intalniti cu el prin camp-uri ( cu razvan )...faceti schimb de adrese de messenger ca sa-i putem spune cum sa-si faca un cont separat pentru forum si cum sa umble prin forum...e pacat ca e jucator bun si roman si vrea in echipa de multa vreme dar na...necazul e cu conturile astea separate :mrgreen: ...stii ca si tu Ovi ai avut multa vreme probleme pe tema asta :P ...in legatura cu telefonul, nicule...trebuie mai intai sa-mi platesc abonamentul ca mi l-au intrerupt nenorocitii...cred ca luni ajung sa-l platesc dupa ce iau ajutorul de somaj :lol:
djgeo

Post by djgeo »

sal rasvane ia sper sa reusesti sa scrii salutari camarazilor speram sa intre cat de repede rasvan in echipa :cheers:
razvan

Post by razvan »

salut as vrea sa ma alatur si eu ekipei voastre.si de vreti sa imi spuneti ce trebuie sa fac sau cum sa ma alatur...........razvan,,,,,,
Remus

Post by Remus »

razvan wrote:salut as vrea sa ma alatur si eu ekipei voastre.si de vreti sa imi spuneti ce trebuie sa fac sau cum sa ma alatur...........razvan,,,,,,
crucisatorul trebuie sa accepte cererea ta.
Dar cred l-au omorat turcii cu UZI.
:cheers:
razvan

Post by razvan »

da o sa accepte eii de vor
musoi

Post by musoi »

Bravo razvan :biggthumbsup: ...din partea mea stiti raspunsul...si Ovidiu e de acord....hai nicule repede da tu acceptul ca tu esti crucisatorul :mrgreen: ....ca sa-i putem prezenta lui razvan modurile deathmatch, capture the flag si domination inainte sa inceapa The Tournament :cheers:
musoi

Post by musoi »

Oricum iti spun eu pe scurt aici cam ce se intampla ca pe gamechat e mai greu un pic :
1.Deathmatch : in esenta...membrii echipelor se omoara in draci pe unde se intalnesc...cam ca la free teams.
2.Capture the flag : sunt cele 2 steaguri care acum sunt coborate la nivelul in care le poti lua...de luat e simplu...treci prin ele si te trezesti cu el lipit de spinare; ideea este ca trebuie sa iei steagul inamic si sa fugi cu el la baza noastra; ca sa fie punct pentru noi amandoua steagurile trebuie sa fie la baza...nu se pune nimic daca vii cu steagul lor la noi si ei il au pe al nostru...in cazul asta stai cat mai ascuns cu steagul ( dar nu prea departe de baza noastra )pana alt camarad il aduce si pe al nostru inapoi...o sa observi ca apar niste texte specifice in gamechat.
3.Domination:este valabil in hartile KINETERRA si SMC ; la KIN la panoul cu poze se afla un caine; ideea este sa te apropii de el ( nu prea mult ca te musca si iti scade viata )...si sa-l conduci la baza noastra...cainele merge singur pe traseu nu-i problema; la SMC cainele este in castel la parter...cam asta-i tot restul iti mai spunem noi pe parcurs :cheers:
musoi

Post by musoi »

Inca ceva : la meciurile pe echipe este interzis sa pui mine sau sa impusti adversarii pana cand toata lumea este de acord sa inceapa meciul, altfel risti sa fii raportat pentru atitudine negativa sau trisare ; nu toate echipele procedeaza la fel, de exemplu Dikkat Tehlike :mrgreen: ei nu respecta nici o regula...intra in camp si striga ''gooooo''...si incep sa impuste pe toata lumea; doar cand sunt ei in inferioritate numerica o dau in respectarea regulilor, striga ca de ce am inceput sa-i omoram, chestii de-astea :lol: ; regula la meciurile pe echipe este ca echipa intrata prima in camp ( sau un membru al ei daca intra primul )...are baza ( steag )verde indiferent de uniforma; noi jucam mai ales folosind ca avatare zombie...pentru ca sunt mai subtirei si mai greu de ochit :twisted: ....de asemenea la hartile AZT, EGT, FZC, KIN, VIP folosim culoarea verde la costumatie iar la hartile TFC, SMC folosim galben ; asta din motive de camuflaj; repet costumatia nu are legatura cu steagurile; poti fi imbracat in galben si sa ai ca baza steagul verde...oricum mai vorbim si la fata locului; si inca ceva: am obs ca ai probleme cu fps pt ca nu prea mai poti vorbi pe chat in camp full; solutia partiala este sa setezi la TEXTURES optiunea MEDIUM sau chiar LOW; aceasta optiune o gasesti chiar deasupra cand iti scrii USERNAME si PAROLA pana sa intri in joc...astfel iti imbunatatesti calitatea FPS :cheers:
distrugatoru

Post by distrugatoru »

ok baieti sunt de acord sa intre razvan in echipa daaaa sa traga tare :biggthumbsup: apropo ovidiu si ionut daca tot sunteti someri bagati puncte la echipa va dau ieu :cheers: :lol:
djgeo

Post by djgeo »

ok sa intre cat de repede rasvan ca trage tare baiatul bafta la toti colegi :cheers:
Remus

Post by Remus »

distrugatoru wrote:ok baieti sunt de acord sa intre razvan in echipa daaaa sa traga tare :biggthumbsup:
http://www.infdat.com/hopeless2/HMC.php?op=teams" onclick="window.open(this.href);return false;
:biggthumbsup:
musoi

Post by musoi »

Multumim Remus :cheers:
djgeo

Post by djgeo »

sal all Remus iar am o prostie in cap yuca a fost dat afara eri ca era speedkack morn sau ce mai statea pe acolo de 2 ori asta in timpul jocului si azi am placerea sal vad din nou pe joc azi mai murea ca omu sa zicem dar ma intreb nu se blocheaza conturile la astia daca sunt prinsi ? sau dezinstaleaza programu cel au cu speed si merge treaba mai departe......
Sau se putea sa aiba doua conturi ca azi a fost cu rosu deci e la o echipa sa inteleg si eri juca cu speed dar nu era numele cu rosu trecut doar ma intreb ms :cheers:
djgeo

Post by djgeo »

sau sunt (doi jucatori Yuca)???????? na poa sa fie si asta....
Remus

Post by Remus »

djgeo wrote:sal all Remus iar am o prostie in cap yuca a fost dat afara eri ca era speedkack morn sau ce mai statea pe acolo de 2 ori asta in timpul jocului si azi am placerea sal vad din nou pe joc azi mai murea ca omu sa zicem dar ma intreb nu se blocheaza conturile la astia daca sunt prinsi ? sau dezinstaleaza programu cel au cu speed si merge treaba mai departe......
Sau se putea sa aiba doua conturi ca azi a fost cu rosu deci e la o echipa sa inteleg si eri juca cu speed dar nu era numele cu rosu trecut doar ma intreb ms :cheers:
yuca e un veteran onest cu conexiune proasta.
WatchDog-ul da afara si conexiuni foarte proaste care-i fac sa se comporte ca speedhackerii.
Dar nu le blocheaza conturile.
Am explicat toate astea in sectiunile Announcements si General Talk.
La topicul echipei, intrebarile cu caracter general sunt cam nepotrivite.
:wink:
distrugatoru

Post by distrugatoru »

ionut nai venit sa jucam cu turcaleti ai stat pe forum :whatis: imi pare rau ca t-iau luat minutele sincer cred ca e greu somer. nam fost si nici nu vreau.adica asi vrea 1 luna sa pot juca sal intrec pe ovidiu :mrgreen:
dodo6969

Messenger_of_Death

Post by dodo6969 »

SA TRAITI BINE!!! Va salut pe toti...nu prea stiu ca sa va spun pt ca am reusit sa-mi gasesc servici si nu mai pot intra decat foarte rar pe calculator. I-mi cer scuze de la voi ca nu va pot ajuta dar sa stiti ca sunt alaturi de voi cu inima si sufletul! am citit ce ati scris si nu am prea inteles despre ce sete vorba dar va doresc mult succes si daca va pot ajuta cu ceva sa-mi spuneti. MULT SUCCES DOMNILOR!!!!!!! :biggthumbsup: :worship: :cheers:
musoi

Post by musoi »

Salut Dorule ! Este vorba despre un concurs intre echipe care va avea loc aici...un campionat...daca esti disponibil cand va avea loc meciul esti binevenit bine-nteles...numai ca nu s-a stabilit cand vom juca; Nicule nu am intrat pe joc decat putin pe forum apoi m-am culcat :mrgreen: ...in legatura cu frag-urile ...ia-ti concediu medical 1 luna si intrece-l pe Ovi :lol:
distrugatoru

Post by distrugatoru »

FLACAI MEI unde sunteti ?toti dati la buci vor turci sa ne bulim iar ieu mis singurel :mrgreen:
musoi

Post by musoi »

Referitor la meciul de azi...scuze baieti (doru si ovidiu )...a venit Laura brusc si a trebuit sa plec la cumparaturi...mii de scuze inca o data... :worship:
musoi

Post by musoi »

Suntem pe locul 3 :agree: :mrgreen: :cheers:
distrugatoru

Post by distrugatoru »

:mrgreen: ce chestie :whatis: nu vrea nimeni sa joace cu noi ce leati facut baieti?
Ovidiu

Messenger_of_Death

Post by Ovidiu »

dragi camarazi de lupta,ma adresez la voi astazi ca nu mai e de trait cu turcii!nu putem sa-i invingem de loc din simplul motiv ca au conexiunea proasta!am incercat totusi sa-i invingem experimentand fel de fel de lucruri schimband arme,tactici de lupata campuri diversificate si nu am reusit sa gasesc solutia optima de ai invinge!nu mai jucati cu ei,evitati sa jucati cu ei sau intrati primi in camp si dupa ce au intrat toti scrie-ti < elite camp daca jocu nu ii da afara cea ce ma indoiesc jucati cu ei!luati aceste randuri ca un sfat din partea mea !sant foarte suparat ca si voi dealtfel cand meci de meci pierdem subit!poate tehnologia ne va ajuta pe viitor ca meciurile sa fie corecte!referitor la concurs cred ca vom pati la fel!!! : :cry: :? :cry:
distrugatoru

Post by distrugatoru »

fi sigur ca patim la fel vam mai spus remus nare nici o vina. totusi noi ca romani oropsiti suportam multe chestii .dar pana la urma ce conteaza e un joc si plus de asta mai jucam si moaca lasati turci sa se bucure daca tot platesc sa aiba satisfactie:mrgreen: eu zic cai cel mai bun joc de pe net miam facut prieteni si buni si rai ma oftic si eu ca mor repede si turcu se bucura da ia spuneti voi daca ar fi ceva real ?aaaaaa iam rupe :whatis: deja vorbesc s.f. bafta baieti apropo ionut tu iesti cel mai inteligent camarad :lol: ca parlesti engleza vb cu timb si kiren sa jukam cu iei ca alta data te rog ...... mie dor de carla ... cred ca si tie :biggthumbsup:
Remus

Post by Remus »

Voi faceti gafa ca jucati numai EGT-DM cu ei.
O harta mica, haotica, numai buna pentru conexiunile lor proaste.
Voi nu vedeti ca ei numai harta aia o joaca?
In plus de asta, la turneul pe echipe nu e inclusa harta EGT.
:wink:
musoi

Post by musoi »

Hehe multumesc pt apreciere Nicule...pai nu ne prea mai potrivim la perioade de timp cu supreme si Timber ca mai jucam bine-nteles...erau frumoase perioadele alea...numai ca acum am devenit o echipa cu pretentii....esti constient sper ca daca jucam cu ei ne indepartam de locul 2 :lol: ....dar chiar si asa...tot as mai juca cateva meciuri :biggthumbsup: ....In legatura cu harta EGT...eu nu joc nici mort acolo cu nimeni in nici o varianta...free teams...free for all mai ales meciuri pe echipe....poate doar sa nu fie jucatori in celelalte...sau cand ma plictisesc teribil; chestia e ca ei au perioade curioase...de turci vorbesc....si e vb de toate hartile nu numai de EGT...dovada stau registrele de la meciuri...i-am batut joia trecuta de i-am ascultat cu urechea pe Black Eagle de plecau spuneau repede byeee...si apoi au revenit si ne-au faultat inexplicabil ( e vb de harta TFC )...poate au dat drumul la alte programe intre timp si si-au afectat VOIT conexiunea ca sa nu mai poata fi omorati...problema e simpla : ori nu mai jucam cu ei...ori jucam pt ca ei sunt mereu prezenti pe joc si ca ne bat ca nu ne bat...pcte se aduna la echipa....si in cazul acesta nu ne mai vaitam pentru ca oricum prea multe nu se pot face in cazul conex proaste sau mess-ului deschis...daca le dam elite camp ies sigur din joc si nu mai avem cu cine :mrgreen:
distrugatoru

Post by distrugatoru »

da am experimentat treaba cu elite camp de multe ori tare faza din camp ful am ramas eu cu ovidiu :mrgreen:
musoi

Post by musoi »

:lol: ...pai da...asta e inconvenientul acestui joc...ca majoritatea celor care sunt prezenti mai tot timpul au conexiuni sub orice critica sau dau drumul la toate programele posibile pe calculator ( mess, skype, descarcari de date de pe internet ) si joaca cu ele gramada ...dar asta este...cum si pe multe alte jocuri online sunt multi care triseaza intr-un fel sau altul...si aici trebuie sa fie ca padure fara uscaturi nu se poate ( n-ar mai fi padure :mrgreen: )...asta pe de o parte este bine pentru ca daca ar fi totul perfect...ne-am plictisi...asa...mai injuram, ne mai ofticam...treaba merge inainte....si ia uite ca usor usor ne apropiem de locul 2...cine s-ar fi gandit vreodata la acest lucru?....eu cand m-am inrolat in Messenger of Death eram pe 8 si tu Nicule trageai de noi sa jucam ca si fetele erau mai bune decat noi mai tii minte?...si acum usor usor.... :cheers:
musoi

Post by musoi »

Salut baieti! O noua arma este disponibila si e foarte tare...tot pe principiul click stanga glont click dreapta grenada numai ca are recul mai mic si damage mai mare ( si arata si foarte bine :biggthumbsup: ) http://www.infdat.com/forum/download/fi ... &mode=view" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply