injustice in this list

elite players da kimler yer alıyor enesKalles_Enes wrote:Kanky, Hergun oynuyoruz ama adimiz "elite" listede yok, 2 aydir oynamayan Vascualarin ismi var bizim yok Suradan bakabilirsin: Remus![]()
Bizide ekle ya of
http://www.infdat.com/hopeless2/HMCinfos.php?op=elite" onclick="window.open(this.href);return false;
galiba en yuksek FPS'e sahip olanlar birde torpilli olanlar yer aliyor.hero95 wrote:elite players da kimler yer alıyor enesKalles_Enes wrote:Kanky, Hergun oynuyoruz ama adimiz "elite" listede yok, 2 aydir oynamayan Vascualarin ismi var bizim yok Suradan bakabilirsin: Remus![]()
Bizide ekle ya of
http://www.infdat.com/hopeless2/HMCinfos.php?op=elite" onclick="window.open(this.href);return false;
Remus is on leave today.. he cannot reply.....wait for next yearmafia wrote:Remus Waiting for reply
thankyou mafia for leaving the game.. now its not your team because you left the team.. so now next team leader will post here..mafia wrote:Remus,
hektoper back into the team
Kaplan77 join my team
I am Exit I am leave to game
*Tmm Koççum benim takima gel oknkara exit GOD OF WAR enter Maximum_Guc !!!!!oknkara wrote:ı want to elite list
You have 562 matches for this team.mafia wrote:Remus Welcome,
I want to leave the team please ,Game leave sorry![]()
new leader kalles enes Thanks![]()
please delete me from the list
Done.mafia wrote:I definitely want to get outbut not team delete,Kalles Enes new leader.they can make match
mafia wrote:Arkadaşlar ben bir süreliğine yokum.2 yada 3 ay gibi.belkide daha fazla.ozamana kadar takım sizlere emanet,isterseniz cikabilir isterseniz ben gelene kadar beklersiniz.siz bilirsiniz.hoşcakalın.yeni takım lideri kalles enes olabilir.benim tercihim budur.sizde onaylarsanız o olsun.görüşmek üzere kendinize iyi bakın.(isterseniz takımı sildirebilirsiniz önemli değil)belkide hiç girmeyebilirim.herkes hakkını helal etsin.byeeee..
Takımı sildirmeden ismini değistir takımın sadece o yeterli olurKalles_Enes wrote:The New Team
Name the Team : TurKiYeM
Team Leader : Ejder34
Team Players: Mafia,Ersinn,Kalles_Enes,Oknkara
thepnn iyi söyle bak!!biz alın teriyle kazandık bu kadar puanı!!!thepnnn wrote:yazik oldu GOD_OF_WAR´A hemde cok yazik 11. olmus lan rezil erifler naptiniz..
kime diyomki ben.. bir zamanlar ben vardim mafia vardi gktufb vardi 3. yapmistik takimi sonra ben ciktim mafia cikti gktufb cikti yere cakildiniz.
biz mafila yeni takim kurabiliriz mafia geri dondugunde.... kalles_enes sende cik artik takimdanbiz 11. likten 3. luge tasimistik ama artik yapamayiz .. yeni takim daha iyi .. turkish soldiersde bok olmus.. bizler oynarken god_of_war da sizi göremiyorduk ortalikta. ama simdi birinciler.
biz maç için bas bas bağırıyoruz!!çünkü bizim bir hedefimiz wardı!!1. olmak!!olduk ama hedefimiz aartık 20000 puan ypmak!!!oyunun zevklı boyle çıkarKalles_Enes wrote:Tas mi attin? veya attinda kolunmu yoruldu. Bizde camp içerisinde yazabilsek bizimde sizden asagi kalir bir yanimiz olmazdi. Fakat siz gelip kamp içerisinde bas bas maç oynayan yokmu diyorsunuz. Peki yazabilsem size demezmiyim haydi çocuklar gelin birlikte maç yapalim. Derdim tabiki ve de siz yazamadigimi anlayamayacak kadar. zihinsel problemlisiniz
My brothers, Remus yazdiklarimizi gormuyorki.oknkara wrote:ı want to new team(türkiyem)