help

Talk about Hopeless 2 - Mercenary Camp
Post Reply
andi23

help

Post by andi23 »

bai frate.nui cinstit ce faceti voi.dc luati armele?eu nu va inteleg deloc logica jocului.dc trebuie sa-mi luati armele mereu?nui frumos ce faceti voi
Remus

Re: help

Post by Remus »

andi23 wrote:bai frate.nui cinstit ce faceti voi.dc luati armele?eu nu va inteleg deloc logica jocului.dc trebuie sa-mi luati armele mereu?nui frumos ce faceti voi
Care-i problema ta si cine iti ia armele?

What's your problem and who is taking your weapons?
:?:
musoi

Post by musoi »

Nu sunt sigur dar cred ca andi vorbeste despre regula propack...adica daca au expirat cele 30 de zile in care il poti folosi...ca joci, ca nu joci armele din propack iti dispar si trebuie sa acumulezi puncte din nou sa le poti lua :cheers:
I'm a geological tehnician.I have no job now.No more roads and bridges in Romania to study for me.Because we Romanians are travelling only with spaceships.
Remus

Post by Remus »

musoi wrote:Nu sunt sigur dar cred ca andi vorbeste despre regula propack...adica daca au expirat cele 30 de zile in care il poti folosi...ca joci, ca nu joci armele din propack iti dispar si trebuie sa acumulezi puncte din nou sa le poti lua :cheers:
andi23 has 10025 points and the Pro Package expired on 14-january-2011.
:sleep:
Praveen

Post by Praveen »

Hi Remus,

IM Just Formatted The Pc Can u Give me New Version Adobe Shockwave Player & Adobe Flash Player For These game Ty.
:cheers:
Post Reply