Oyun Ve Mutluluk

Talk about Hopeless 2 - Mercenary Camp
Post Reply
ates

Oyun Ve Mutluluk

Post by ates »

Arkadaşlar bu oyunla ilgili bir araştırma yaptım bunu size açıklamaktan gurur duyarım.Araştırmama göre bu oyunu(online askeri kamp 2)oyununu oynayan %88 insandan %45 i oyundan sonra mutsuz oluyor.Ve araştırmalarıma devam ettim her bu oyunu oynayan %88 kişiden %38,7 si ailelerine ve çevresine karşı duyarsız oluyor.Ve araştırmalarıma devam ettim her bu oyunu oynadan %88 kişiden %50 si ailesine veya çevresindeki kişilere küfür etmeye başlıyor.Ve araştırmama devam ettim.Her bu oyunu oynayan %88 kişiden %32 si bu oyunu bağımlılık yapıyor ve bu oyunu günde en az 5 saat bakıyor.Araştırmamdan şu güzel sonuç çıktı:Mutlu olalımki Başkalarıda mutlu olsun.Oyunda küfür etmiyelimki başkalarıda küfür etmesin. :wink:
TRardaTR

Re: Oyun Ve Mutluluk

Post by TRardaTR »

ates wrote:Arkadaşlar bu oyunla ilgili bir araştırma yaptım bunu size açıklamaktan gurur duyarım.Araştırmama göre bu oyunu(online askeri kamp 2)oyununu oynayan %88 insandan %45 i oyundan sonra mutsuz oluyor.Ve araştırmalarıma devam ettim her bu oyunu oynayan %88 kişiden %38,7 si ailelerine ve çevresine karşı duyarsız oluyor.Ve araştırmalarıma devam ettim her bu oyunu oynadan %88 kişiden %50 si ailesine veya çevresindeki kişilere küfür etmeye başlıyor.Ve araştırmama devam ettim.Her bu oyunu oynayan %88 kişiden %32 si bu oyunu bağımlılık yapıyor ve bu oyunu günde en az 5 saat bakıyor.Araştırmamdan şu güzel sonuç çıktı:Mutlu olalımki Başkalarıda mutlu olsun.Oyunda küfür etmiyelimki başkalarıda küfür etmesin. :wink:
BAK EVLADIM!Böyle şeyler yayınlama!insan sıkılıyor! :whatis:
TRardaTR

You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.

Turkısh_Soldıers
xxxfacexxx

Post by xxxfacexxx »

güzel bilgi ama sıkıldım :roll:
ஜ۩۞۩ஜ
sakir

Post by sakir »

ates ten inciler :lol:
nerde bos konu acılırsa basında onu görmek mümkün :mrgreen:
sakir