süperlik
-
süperlik
Arkadaşlar hepimiz bu oyunda nasıl süper olcağımızı düşünüyoruz öyle değilmi?Benim bu oyunda bir arkadaşım vardı ismini söylememe gerek yok çocuk 350 adam vurmuştu ben 500 adam vurmuştum o zaman ve aradan 4 ay geçmişti o adamı bir daha gördüm ve öldürdüğü adam sayısına baktım.Kaçtı biliyormusunuz 44000 di.Benim ise 2349 idi.Bu nasıl olur diye hayretle düşündüm ona sordum nasıl bu kadar vurdun diye cevabı ne oldu söyleyeyim.Pro paket ve grup kurma dedi.Bende anladımki grup kurup pro paket almalıyım sizde öyle yapın tamammı 

- TRardaTR
Re: süperlik
Bize verdiğin bilgiler için çok teşekkürler!!xddates wrote:Arkadaşlar hepimiz bu oyunda nasıl süper olcağımızı düşünüyoruz öyle değilmi?Benim bu oyunda bir arkadaşım vardı ismini söylememe gerek yok çocuk 350 adam vurmuştu ben 500 adam vurmuştum o zaman ve aradan 4 ay geçmişti o adamı bir daha gördüm ve öldürdüğü adam sayısına baktım.Kaçtı biliyormusunuz 44000 di.Benim ise 2349 idi.Bu nasıl olur diye hayretle düşündüm ona sordum nasıl bu kadar vurdun diye cevabı ne oldu söyleyeyim.Pro paket ve grup kurma dedi.Bende anladımki grup kurup pro paket almalıyım sizde öyle yapın tamammı

TRardaTR
You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.
Turkısh_Soldıers
Turkısh_Soldıers
- TRardaTR
Re: süperlik
HAHAsakir wrote:süpersin![]()

TRardaTR
Turkısh_Soldıers
Turkısh_Soldıers
-