uzun kanka bak ben sana güvendim şifremi verdim knka sende şimdi beni kırma kalkanın şifresini geri ver söz seni takımdan attırmayacagım kalkanla konusucam knka bna msn den kalkanın forum sifresini ver
beni kırma knka hadi
hero95 wrote:uzun kanka bak ben sana güvendim şifremi verdim knka sende şimdi beni kırma kalkanın şifresini geri ver söz seni takımdan attırmayacagım kalkanla konusucam knka bna msn den kalkanın forum sifresini ver
beni kırma knka hadi
tamam knk ben sizin şifrelerinizi almıyorum isterseniz kıram kalkanbebeğin sonra verem kalkanbebeğe yani onura onur msnden veririm
Şimdi bu takımdaki herkese soruyorum
UZUN takımdan çıksın mı
benim hakkımda yazı bulunmasını istemiyorum.
tüm team arkadaşlarıma rica ediyorum.özellikle mucaht2 seni arkadaş olarak
seviyorum ama sen doğru adam gibi davran.emin oll seni daha çok sevicem
uzun hepsı senın elındeydı ıı oynamalıydın
ok bi sans daha verelım
mucaht2 wrote:eger bu takımda olxcaksan takım gıbı olcaksın uzun kmsenın gozunu korkutma.
tkımda kalcaksan bızım gıbı olup kararlara uyacaksın
senden buyuk ALLAH var
SEnden guclu Remus var
Seni oldurecek ALLAH var
mucaht2 wrote:eger bu takımda olxcaksan takım gıbı olcaksın uzun kmsenın gozunu korkutma.
tkımda kalcaksan bızım gıbı olup kararlara uyacaksın
senden buyuk ALLAH var
SEnden guclu Remus var
Seni oldurecek ALLAH var
Yhav Uzun'u Takımdan Cıkarmayın Sizin Takımda Kasılsın Takii 40000 Olana Kadar Sten Ondan SOnra Bize Gelicek xDé Cunku Enesin Carları Elimizde İstersek BooomM
Arkadaşlar Tartışmaya Gerek Yok Uzun KAlkandan faceden mucaht2 herodan(tam Bilmiyom) ve Dİgerlerinden İyi Aklınıza SOkun Tek vs Tek .yapın Fark Deil 0 a Karsı Yener Onun İçin Uzun Baş Olmalı Sonra Kalkna Gelmeli Sten Hergun Girio Hem Knka Uzun 7040 Oldum Aq
Kalkan bnm şifreyi bilmiyorum remusla konuşm ama gerek.Şuan yerler doluysa çoarmana gerk yok ztn şifremi bilmiyorum.En kısa sürede şifremi yeniden alıp başvuracağım :)
xtv wrote:Kalkan bnm şifreyi bilmiyorum remusla konuşm ama gerek.Şuan yerler doluysa çoarmana gerk yok ztn şifremi bilmiyorum.En kısa sürede şifremi yeniden alıp başvuracağım :)
xtv wrote:Kalkan bnm şifreyi bilmiyorum remusla konuşm ama gerek.Şuan yerler doluysa çoarmana gerk yok ztn şifremi bilmiyorum.En kısa sürede şifremi yeniden alıp başvuracağım :)
knk sifreni al msnnide yaz buraya senı alıcam merak etme
uzun wrote:Milan ve milla
bana yalan atıyorlar ''şifremizi istedi''
diye
nolcak şimdi yha ban yersem napmam lazım fikri olan
people will complain if they say a lie.
I guess one more will not be such a thing.both of them are found the same behavior in a home game for a while I would like not to do.I do not want to throw the game because of the lies told about me.Remus can you help me?
please remus! _________________
EnEs xDe!
mucaht2 wrote:ozgur bu takmı kurarken aklına bu tkımın acık ara 1. olacaqı aklına gelırmıydı
knk geliryordu zaten
ben bu işi takim işini boşa kurmamştim belli bir hedef doğrultusunda kurdum
yha hesabimi geri istiorum knk yarim satten beri deniorum sifre yanlis dior halen yok
mucaht2 wrote:ozgur bu takmı kurarken aklına bu tkımın acık ara 1. olacaqı aklına gelırmıydı
knk geliryordu zaten
yha hesabimi geri istiorum knk yarim satten beri deniorum sifre yanlis dior halen yok
By_zeus msn' den iste , olmassa msnini söyle ben çarını en yakın zamanda bulacağım istersen msn ver ekliyim
birine verdinmi şifreyi?
verdiysen onada sor.
ben bulmaya çalışacam
knk geliryordu zaten
By_zeus msn' den iste , olmassa msnini söyle ben çarını en yakın zamanda bulacağım istersen msn ver ekliyim
birine verdinmi şifreyi?
verdiysen onada sor.
ben bulmaya çalışacam