arkadaşlar ben bu oyunu bırakıyorum bunun sebebi ne ozgur ne yasin nede takım bendeki bir sorun hepinize iyi oyunlar dilerim ve ben birisine durduk yere hiç bir şey yapmam hakkınızı helal edin arkadaşlar.
Manga Abi senden özür dilerim.
ozgur beni takımdan cıkarma Super_Guc'de kalmak isterim size iyi oyunlar hepinizi özlicem arkadaşlar
Ama yıllar sonra oyuna dönebilirim belki görüşmek üzere iyi günler
korgan wrote:arkadaşlar ben bu oyunu bırakıyorum bunun sebebi ne ozgur ne yasin nede takım bendeki bir sorun hepinize iyi oyunlar dilerim ve ben birisine durduk yere hiç bir şey yapmam hakkınızı helal edin arkadaşlar.
ozgur beni takımdan cıkarma Super_Guc'de kalmak isterim size iyi oyunlar hepinizi özlicem arkadaşlar
BENDE SENI AFFETIYORUM KANKA GITME ! ♥ An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler birimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.
YOU ARE SOMEONE İN THE WORLD BUT FOR SOMEONE YOU ARE THE WORLD:)
korgan wrote:arkadaşlar ben bu oyunu bırakıyorum bunun sebebi ne ozgur ne yasin nede takım bendeki bir sorun hepinize iyi oyunlar dilerim ve ben birisine durduk yere hiç bir şey yapmam hakkınızı helal edin arkadaşlar.
BENDE SENI AFFETIYORUM KANKA GITME ! ♥ An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler birimisin?İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.
POF
Pazartesi günü Survivor_Turkey'E teklifim var 5v5 maç DOM tabi kabul ederlerse yani korkmazlarsa tabiki hile kullanmak yok dedikme durcaksınız yoksa siz durmazsınız siz adaletli maçı değil puanlı maç istersiniz!
Bizden oynayacak 5 kişi ;
turk_askeri
nokta
By_zeus
ahmet
serserimuro(beni istemezlerse çıkarım)-''istenmediğim yerde kalmam :)''-
serserimuro wrote:Pazartesi günü Survivor_Turkey'E teklifim var 5v5 maç DOM tabi kabul ederlerse yani korkmazlarsa tabiki hile kullanmak yok dedikme durcaksınız yoksa siz durmazsınız siz adaletli maçı değil puanlı maç istersiniz!
Bizden oynayacak 5 kişi ;
turk_askeri
nokta
By_zeus
ahmet
serserimuro(beni istemezlerse çıkarım)-''istenmediğim yerde kalmam :)''-
arkadaşlar her gittiğimde hesabım banlandı bu ne iştir sizlere soruyorm,bundan sonra oyunu bıraksam dahi hesabımı kimseye vermem.bide benim pointsler sıfır oldu.burdan remusa yazalım hepberaber ben msn den e-mail gönderdim.zeus asker yazın pointsleri geri gelsin..birde serseri muroyu neden aldınız onunla maç yapmayın,onu çıkartıcam 1 ayı dolsun..
nokta wrote:birde serseri muroyu neden aldınız onunla maç yapmayın,onu çıkartıcam 1 ayı dolsun..
Nokta sen bilirsin ama ben By_Zeus'un(özgürün)isteğiyle geldim tamammı? sor bakalım kimler kalsın diyor kimler çıksın diyor ama sen bilirsin at gitsin .yapmayın baştan diyin Adam gibi oynayın By_zeus şuna birşey söyle yaasin sende adama bak girdiğim gibi çıkartıyor .
Biraz düşün bakalım
turk_askeri wrote:abi msn aç sana demem onemli bisi war blki kararini deistirebilirsin
gerek yok siz istiyosanız ben zaten takımdan atmam.ben sadece ilerde size sorun alabileçeğini düşündüm.ve cok terbiyesizce konuşuyor bence hak etmiyor.ama siz bilirsiniz.zaten pointsleri geri vermediği taktirde remusa oyunu bırakaçağımı söyledim.serserimuro benle konuşurken lütfen biraz saygılı konuş tmm.bide takım lideri ahmetin olmasını istiyorum
turk_askeri wrote:abi msn aç sana demem onemli bisi war blki kararini deistirebilirsin
gerek yok siz istiyosanız ben zaten takımdan atmam.ben sadece ilerde size sorun alabileçeğini düşündüm.ve cok terbiyesizce konuşuyor bence hak etmiyor.ama siz bilirsiniz.zaten pointsleri geri vermediği taktirde remusa oyunu bırakaçağımı söyledim.serserimuro benle konuşurken lütfen biraz saygılı konuş tmm.bide takım lideri ahmetin olmasını istiyorum
Nokta herkesin sabrı bir yere kadar tamam haklısın ama ben normalde kimseyle saygısızca konuşmam
noktanın dönmesine sevindim
arkiler ben sizi forumdan ve ne maç yaptınıgıza bakıyom ama oyuna girmiyecem belki bir gün dönerim beni pls takımdan atmayın!!!!!
korgan wrote:noktanın dönmesine sevindim
arkiler ben sizi forumdan ve ne maç yaptınıgıza bakıyom ama oyuna girmiyecem belki bir gün dönerim beni pls takımdan atmayın!!!!!
korgan avatarıma bak remus ben oldum kankı
oyunu bi birak qebertirim seni lan
valla gebertır
if nokta leave
i out team
i want man match play
And less of that
all turkish team we with no play
remus plz said drogba
we say dom play he sadi no ctf said no
if nokta leave
i out team
i want man match play
And less of that
all turkish team we with no play
remus plz said drogba
we say dom play he sadi no ctf said no
turkcesını yazarsan konuya hakım olcam zeus
siz ne bıcım yaratıksınız zeus and turk ne bıcım yaratıksınız bıde turk fransada yasıyor fransa cocugu saygılı olur benım bı arkım fransada yasıor sımdı oyle sagılıykı sen iyyyy zeus sende ne bıcım varlıksın oyle hayretle bakıyom sana remus bunlar benı kamptan atıyor mute yapıyor ya yasak gelsın bole seylere