drogba71 wrote:siz ne bıcım yaratıksınız zeus and turk ne bıcım yaratıksınız bıde turk fransada yasıyor fransa cocugu saygılı olur benım bı arkım fransada yasıor sımdı oyle sagılıykı sen iyyyy zeus sende ne bıcım varlıksın oyle hayretle bakıyom sana remus bunlar benı kamptan atıyor mute yapıyor ya yasak gelsın bole seylere
la sen ne biçim çocuksun çocukluğunu bil
kampta boş yere konusuon bnle asker hakkında biz de mute yapıoz atmıyoz
arkadaşlar ben gittiğimden beri size bakıyorum çok az maç yapmışısınız böyle olmaz Hectoru geçmeye çalışın sizi takip ediyorum azcık bastırın arkiler size iyi şanslar arkiler
turk_askeri wrote:arkiler bende korgan gibi oyunu birakiyorm ama yinede arada sirada qirerim hakkinizi helal edin
lan sen nie bırakıon mal mısın ya benim sorunum senin neyin var hele bi bırak görürsün lan sen her zaman girceksin lan takıma bir bok olmuyo mal mısın ya adam gibi gir mac yap lan bi de senle mi ugraşcaz oğlum adam gibi maçını yap lan
arkadaslar artik yolun sonuna qeldim herkezinki gibi benim de hesabim calindi ...... ama eqer onu bulursam yemin ederim kufur etmessem banada YASIN DEMESINLER !
turk_askeri wrote:arkadaslar artik yolun sonuna qeldim herkezinki gibi benim de hesabim calindi ...... ama eqer onu bulursam yemin ederim kufur etmessem banada YASIN DEMESINLER !
asker
küfür yok bundan sonra
ama her gün şifreni 1 saatte bir değiştir
zor şifre olsun ama unutmayacağım bir şifre
bi asker için değil tüm oyuncular için söylüyorum
turk_askeri wrote:arkadaslar artik yolun sonuna qeldim herkezinki gibi benim de hesabim calindi ...... ama eqer onu bulursam yemin ederim kufur etmessem banada YASIN DEMESINLER !
asker
küfür yok bundan sonra
ama her gün şifreni 1 saatte bir değiştir
zor şifre olsun ama unutmayacağım bir şifre
bi asker için değil tüm oyuncular için söylüyorum
way bea takimdaki herkez acik >) ama ben cikiom >(
artık gerçekten bir takım olduk diyebilirim.güvenimi boşa cıkardığı için türk askeri koçum benim helal sana.ama artık kimseye şifre falan verme.frags yapıcam diye.fragsın ne önemi var,zevk alamadıktan sonra oyundan?diğer takımdakiler hepiniz diğer takımların korkulu rüyasısınız.hepiniz 1 numarasınız
nokta wrote:artık gerçekten bir takım olduk diyebilirim.güvenimi boşa cıkardığı için türk askeri koçum benim helal sana.ama artık kimseye şifre falan verme.frags yapıcam diye.fragsın ne önemi var,zevk alamadıktan sonra oyundan?diğer takımdakiler hepiniz diğer takımların korkulu rüyasısınız.hepiniz 1 numarasınız
güvenimi boşa cıkarmadığın için olucak orası yanlış yazmışım la
nokta wrote:artık gerçekten bir takım olduk diyebilirim.güvenimi boşa cıkardığı için türk askeri koçum benim helal sana.ama artık kimseye şifre falan verme.frags yapıcam diye.fragsın ne önemi var,zevk alamadıktan sonra oyundan?diğer takımdakiler hepiniz diğer takımların korkulu rüyasısınız.hepiniz 1 numarasınız
méràk étmè sénî utandirmayiz
bizi herkes iyi sırada olmamızı istedikten sonra yapılamıyacak bişey yoktur
unutmayalim zoru başarırız imkansız biraz zaman alır
Arif'in sözüydü
By_zeus wrote:nokta logoyu değiştirelim mi bak sadece öneri herkes tartissin
tmm olur bu güzel ama birdaha hiç değişmiycekse olsun bu logo.bir logoyla tanısın herkez bizi istemiştim .ama sorun değil bu olsun ama birdaha hiç değiştirmemek şartıyla
By_zeus wrote:nokta logoyu değiştirelim mi bak sadece öneri herkes tartissin
tmm olur bu güzel ama birdaha hiç değişmiycekse olsun bu logo.bir logoyla tanısın herkez bizi istemiştim .ama sorun değil bu olsun ama birdaha hiç değiştirmemek şartıyla
samet ben lider değilim..zeusa verdim liderliği,yani hemde kimse almıyoruz biz böyle devam edeceğiz,kimse almak yok diye konuştuk o yüzden kusura bakma
yha kardesim sen tebrik ediosun ama hiç açik olmuyorsun yhaw neden biraktin oyuna don yada bende birakirim [/quote]
sen acık ol yeter de artar yasin sen sadece acık ol kardesim sen beni düşünme kardeşim sen maçına bak bangkoku yenmissiniz tebrikler
bu benim sorunum senin degil sen önüne bak kardeşim bu yeter bizim icin
korgan wrote:yha kardesim sen tebrik ediosun ama hiç açik olmuyorsun yhaw neden biraktin oyuna don yada bende birakirim
sen acık ol yeter de artar yasin sen sadece acık ol kardesim sen beni düşünme kardeşim sen maçına bak bangkoku yenmissiniz tebrikler
bu benim sorunum senin degil sen önüne bak kardeşim bu yeter bizim icin [/quote]
korgan wrote:yha kardesim sen tebrik ediosun ama hiç açik olmuyorsun yhaw neden biraktin oyuna don yada bende birakirim
neden oyunu biraktin bari onu sole[/quote]
bu senle ve ya ozgurle ilgili bir sorun değil sadece bendeki bir sorun sizde hiç bir kusur yok arkiler bendeki bir sorun ama gönül isterki elbette oyuna dönebilmem bende çok isterim oyuna dönmeyi ....
neden oyunu biraktin bari onu sole
[/quote] bu senle ve ya ozgurle ilgili bir sorun değil sadece bendeki bir sorun sizde hiç bir kusur yok arkiler bendeki bir sorun ama gönül isterki elbette oyuna dönebilmem bende çok isterim oyuna dönmeyi .... [/quote]
donebilsem donerim ama donemiyom sen onune bak yasin faec ile ahmet abi mac yapıyo sende git yap birzcık oyuna bak be forumda full onlinensın senle kurt birazcıkta oyunda ollll...
adam az çok haklı
sen hakkettin mute olmayı
arkadaşa dedim mute yapmana gerek yok anladi die
o istedi dedi ozur arkadaşim dedi oynasın hep chatleşior dedi bu oyun oynasın konusmasin dedi
By_zeus wrote:adam az çok haklı
sen hakkettin mute olmayı
arkadaşa dedim mute yapmana gerek yok anladi die
o istedi dedi ozur arkadaşim dedi oynasın hep chatleşior dedi bu oyun oynasın konusmasin dedi
yha qit allahini sewersen ben elektra ya mac yapaq diom kurt wardi adam glio mal qibi mutluo allah allah
Nokta abi beni hatırladınız mı bilmiyorum.Takımın güzel olmuş,umarım dahada iyi olur.Ben bu oyundan çabuk sıkıldım,ne kadar sizi özlesemde oyuna dönesim yok.Aslında türklere yapılan haksızlıklarda koymadı,değil.
Türk düşmanlığının olduğu yerde bir türke durmak yakışmaz arkadaşlar!
İyi eğlenceler.