nokta wrote:azimi actirma bebe actirirsan bi daha kapanmaz ok ?? bos bos laflar yazma
türk askeri konuyu kapat.takım var yoksa ben yapıcamı bilirdim.ahmet zeus herkezin emeği var takımda ban yiyipte onlara ayıp edemeyiz.tmm konuyu kapatalım.
abi zeus takimdan cikip yeni takim kurcak [/quote]
çocukluk derim.yolu acık olsun.harun sırf onlar için bana verdi hesabı.yani takım için verdi bana hesabı.ama onlar nankörlük yapıyosa haruna.yapıcak hiç birşey yok tamamen başkalarının dolduruşuna geldiği apaçık.ve tamamen çocukluk.gidersede güle güle hoşçakal derim
If I find you again playing fake matches (TLT, 1vs1 with a newbie), I will ban your account.
I got tired of turkish cheaters. This is the last warning!
If I find you again playing fake matches (TLT, 1vs1 with a newbie), I will ban your account.
arkadaşlar ve abiler
takim fotosunu çıkartalım artık
yeteri akdar fotosuz olduk
biraz da fotolu hatırlanalim necromanthus@yahoo.com
remus a burdan fotoları gönderip adinizi yazin(oyundaki nicklerinizi)
hade simdiden h.olsun
arkadaslar ben oyunu birakiom hersey için cok tessekkur ederim nokta abi hersey için cok tesekkur ederim zeus senle ii maçlar yaptik eger bnim yuzumden kaybetimizi dusunuosan ozur dilerim korgan sen benle sadece 2 mac yaptin ama bisi olmaz ahmet abi hersey için cok tesekkur ederim simdi cok derin bi uykuya yatma nin zamani geldi... ELWEDAA ! hakkinizi helal edin isterseniz etmein
i'm sorry remus
I feel sorry for you turk_askeri
bcoz deep down i think your a nice guy/kid,
your problem is, 90% of the time you act like a complete DickHead (idiot)
If only you would WISE UP
Then you would have many more friends in this game
GUARANTEED
“Always be a first rate version of yourself and not a second rate version of someone else.”
yahu oyunu bırakıyosan bırak seninle gerçekten uğraşamayız.pişman olucan şeyler yapıyosun.bırakıyosun madem başkasına niye veriyon şifreni.deminden beri 2 tane türk askeri var oyunda banlanıcaksın.madem oyunu bıraktın niye sende giriyosun oyuna.bırak şifreni verdiğin kişi girsin
yahu oyunu bırakıyosan bırak seninle gerçekten uğraşamayız.pişman olucan şeyler yapıyosun.bırakıyosun madem başkasına niye veriyon şifreni.deminden beri 2 tane türk askeri var oyunda banlanıcaksın.madem oyunu bıraktın niye sende giriyosun oyuna.bırak şifreni verdiğin kişi girsin
http://www.infdat.com/hopeless2/HMC.php?op=teams" onclick="window.open(this.href);return false;
OK isee here teamboard
welcome again
nokta bu arada sana fazla sormadik ama bunda
oyuncu iide oynuyor,davranışları da iyi,çevrimiçide
çıkmayacağını da söledi
umarım takım daha da çok iyi olur
ne diyon oglum sen bu takımdan cıkmıyacaksın be ne sacmalıyorsun lan sen seni aldık aramıza iki gun sob-nra cıkcam diyon hem 1 ay sonra cıkabilirsin takımdan ok mu o zaman nie bu takıma girdin peki
cıkmak yok kardes uzgunuz
By_zeus wrote:birakin çıksın
çokta tın yani
sanki çıkınca çok puan gitcek
gitse gitse 100/180 gibi gider
bi o pointsi gunde yapriz
birak bnim salaklarla işim olmaz
ya kanki 600-700 puan gitcek ya
hem bir daha bunla mac yapmayın daha 2 gun oldu ya 1 auy boyunca mac yapmayın sunla
By_zeus wrote:birakin çıksın
çokta tın yani
sanki çıkınca çok puan gitcek
gitse gitse 100/180 gibi gider
bi o pointsi gunde yapriz
birak bnim salaklarla işim olmaz
ya kanki 600-700 puan gitcek ya
hem bir daha bunla mac yapmayın daha 2 gun oldu ya 1 auy boyunca mac yapmayın sunla
neyse kaç puan giderse gitsin önemli değil.ama sadece takımda adam olsun diye adam alınmaz.daha öncede söyledim almaya gerek yok kimseyi zeus dedi iyi oynuyo cok terbiyeli falan.ama işte zeus öyle değil bu işler.yaşı 20 den aşağı kişileri alma..çocuk colukla uğraşmayalım ilerde..takım böyle iyi kimseyi almayın ..
nokta wrote:neyse kaç puan giderse gitsin önemli değil.ama sadece takımda adam olsun diye adam alınmaz.daha öncede söyledim almaya gerek yok kimseyi zeus dedi iyi oynuyo cok terbiyeli falan.ama işte zeus öyle değil bu işler.yaşı 20 den aşağı kişileri alma..çocuk colukla uğraşmayalım ilerde..takım böyle iyi kimseyi almayın ..
ok
ben ona sorupta aldim
çıkmak dedi
simdi dior yok asker i çıakr takımdan
ona gıcık gidiorum
nokta wrote:neyse kaç puan giderse gitsin önemli değil.ama sadece takımda adam olsun diye adam alınmaz.daha öncede söyledim almaya gerek yok kimseyi zeus dedi iyi oynuyo cok terbiyeli falan.ama işte zeus öyle değil bu işler.yaşı 20 den aşağı kişileri alma..çocuk colukla uğraşmayalım ilerde..takım böyle iyi kimseyi almayın ..
ok
ben ona sorupta aldim
çıkmak dedi
ona gıcık gidiorum
ok
ben ona sorupta aldim
çıkmak dedi
ona gıcık gidiorum
nasıl takim logosu
yabancıları korkutma vaktidir bundan sonra
her yabancilarla yaptığımızda alıyoruz arkadaşlar
harun abi aramıza cabuk gel
senle onları hemen bitiririz seni aramıza istioruz hemen
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
By_zeus wrote:nasıl takim logosu
remus here photo we team photo plz.
we want all team we
and sorry u time spamming for
napıosunuz zeus sız bende bır turk olarak dogru bulmuyorum ama bole seyler bızı daha ezık gosterıyor farkındamısn cocukca bunlar ah zeus ah
YOU ARE SOMEONE İN THE WORLD BUT FOR SOMEONE YOU ARE THE WORLD:)
ne diyon oglum sen bu takımdan cıkmıyacaksın be ne sacmalıyorsun lan sen seni aldık aramıza iki gun sob-nra cıkcam diyon hem 1 ay sonra cıkabilirsin takımdan ok mu o zaman nie bu takıma girdin peki
cıkmak yok kardes uzgunuz
birak ciksin knka zaten puan i gider 50 000 puan ve pro da gider o zaman
ok
ben ona sorupta aldim
çıkmak dedi
ona gıcık gidiorum
ona ne lan ben onun .... simdi kufur etcem remus gorup banliyacak amk
hey admin
we team logo here
we want here logo
here logo end logo
By_zeus wrote:Remus
we waiting team poster for
u confirm?
if u yes said we 1 or 2 day for add u e-mail
Collect the photos of nokta, By_zeus, ahmet, turk_askeri, xxxfacexxx & korgan.
After you have the 6 photos (at least 640x480, good quality), send me an email with them.
u confirm?
After you have the 6 photos (at least 640x480, good quality), send me an email with them.
OK
how photo my ?
i see same team photo these
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
u confirm?