Asker,turk_askeri wrote:korgan yksa bende yokm
Ben olmazsam takımdan çıkcakmısın?(sadece merak sorusu) xd
Korgan oyunu bıraktı ve bu senin son takımın dicek remus xd

Asker,turk_askeri wrote:korgan yksa bende yokm
murat kanka sizin takımın geleceği çok parlak..ThunderClouD wrote:Yuhla en ii oyuncular sizde artık la ama online olmuyonu hic lan bana nasip olmadısıralama takımı az online olun yoksa 2.liği unutun
ben o macta bilerek yenildim elite olmak icin ama yapmadı..ThunderClouD wrote:öle diyonda adamlar macta duvarı gorunce bırak yenmeyi vuramıyoz bile![]()
Onlar tavuklara yakın yerlerde pusu kuruyorlar ve sonrada arkamızdan indiriyorlar bu yüzden canları inmiyor baştaki armoruyla beraber kalıyor.ThunderClouD wrote:yenemezde bide adamlar nasıl oluyosa armorları 100 oluyo markette armorda yo k anlamıyom ister istemez oluyo adam 150 can 100 armor zor ölüyo
amına koyayım sizin takımın amına kodun salak zeus senin ....... şerefsiz piçler amınıza koyayım sizin bu mu lan sizin arkadaşlağınız şerefsizler yaBy_zeus wrote:ok remusBy_Fatih wrote:I Want To Team Plz Accept Korgan is Out Im Joint Thanks!
korgan is leave game
and he isn't any play game![]()
but BY_FATIH
i want by_faith good atti. and honest be![]()
By_Fatih just to confirm
knka benim suçum varmi ? hyr ben dedim korgan yoksa bende yokum diekorgan wrote:amına koyayım sizin takımın amına kodun salak zeus senin ....... şerefsiz piçler amınıza koyayım sizin bu mu lan sizin arkadaşlağınız şerefsizler yaBy_zeus wrote:ok remusBy_Fatih wrote:I Want To Team Plz Accept Korgan is Out Im Joint Thanks!
korgan is leave game
and he isn't any play game![]()
but BY_FATIH
i want by_faith good atti. and honest be![]()
By_Fatih just to confirm
matmazelin manevi değerini sikiyim tamam mıBy_Fatih wrote:Gerizekalı organ...
Matmaze Takım Kuruldugundan Berı Var Aptal..
Manevı Degerı Var Onun Onu Nokta Cıkarmıor ! ! salak
korgan eğer böle yapmaya devam edersen banlanırsınkorgan wrote:yasin senin suçun yok ağa bu amına kodumun salak zeusu piçinde suç var beyinsiz zeus benim 130 matmazelin 70 macı var aptal!!! Onu çıkarmayımıda akıl edememedin amına kodumun beyinsiiz zeusu sizin gibi enesle fatihi aldınız amk 1 ay sonra yine ban yiyecek amına kodumun aptalları senin gibi takım başkanının ...
korgan Fatih'e laf atanı sikerim tamammı? ananı bacını sikerim ?korgan wrote:fatih orusbu gibi her takıma girmek için can atıyon bir kerede orusbuluk yapma lan
Yeter artık sizin gibi malllardan bütün takımlar gidiyo amk! İnş. senin bu son takımındır Fatihhhhh!!! Aynı şekilde enes içinde
bak yetti artık korgan adam kimi davran !!ékorgan wrote:matmazelin manevi değerini sikiyim tamam mıBy_Fatih wrote:Gerizekalı organ...
Matmaze Takım Kuruldugundan Berı Var Aptal..
Manevı Degerı Var Onun Onu Nokta Cıkarmıor ! ! salak
oğlum ingilizce öğren len!!!!By_zeus wrote:STOP SPAMMING![]()
ALL TALK PLAYERS ARE GOT BANNED![]()
OK.turk_askeri wrote:i WANT EXIT TEAM ! I DO NOT HAVE A PLACE WITH CHEATER'S !!
for example : By_zeus give the password to teo_man By_Enes give The Password To By_Fatih , By_Fatih Give The Password To By_enes ... daha devam edeyimmi ?
Remus Heİs Cheaters He İs Wanted Give Passwords To Me I Have a Photo(Turkish) And By_Enes And By_Fatih And By_zeus No Cheaters...We Are Not Know Other Password!turk_askeri wrote:i WANT EXIT TEAM ! I DO NOT HAVE A PLACE WITH CHEATER'S !!
for example : By_zeus give the password to teo_man By_Enes give The Password To By_Fatih , By_Fatih Give The Password To By_enes ... daha devam edeyimmi ?
Senn Demenle Olmuor ..turk_askeri wrote:benden sonra yazan ipne , oc olsun ve sikerm onu
thank you remusRemus wrote:OK.turk_askeri wrote:i WANT EXIT TEAM ! I DO NOT HAVE A PLACE WITH CHEATER'S !!
You can join another team.
remusturk_askeri wrote:i WANT EXIT TEAM ! I DO NOT HAVE A PLACE WITH CHEATER'S !!
i agree By_zeusBy_zeus wrote:remusturk_askeri wrote:i WANT EXIT TEAM ! I DO NOT HAVE A PLACE WITH CHEATER'S !!
true my account use enes,fatih
match play for![]()
If you see me as a bad banned Remus![]()
but my account did not any match cheat
Code: Select all
turk_askeri'ni yolladık
Almakla iyi edersindrogba71 wrote:Varolll turk askerii :))))