By_zeus wrote:Oyunu bırakıyorum beyler.
Her türlü haksızlık ortamı var.
İçine kadar olayları anlatmam gerekmez.
Gelin counter atak
Tamamdır kanka IP söyle geliriz
bırakmayaydın eyiydi gösterelim şunlara :)
Neyi gösterecez amk.
Adamlar her türlü işleri karıştıracak.
Ben Turkish Soldierle 1.oldum kaç defa.
Bu yılki GS olayi gibi.
Aynı yılda 2kere şampiyon.
Adam gitti puanlarımızı kırdı.
6 bin kırdı.Birşey demedik.
Tekrar kırdı.Demedik zoladık.1.olduk.
Olaylar nedeniyle çıktım.
Şimdi bir kaç piç kurusu Adminin göze girmiş.
Oyundan gelir ediyor.
Biz halen nötr
hey_dostum
her gün oyunda mısın?
saat kaç ile kaç arası oyundasın?
Girmen kadar maç yapmanda önemlidir.
Ona göre alacağız.[/quote
mac yapacağınız zaman burda olurum 2-3 saat bilgisayardayım bundan sonra maclara göre belirli saatlerde girerim
O zaman iyi.Eğer bölümleri bilmiyorsan oyunda chat e gel nerede ne yapılacak gösteririm.hey_dostum msn i de yaz oradan yazarim sana.
Biraz bekle remus onaylasın.
Remus:oyun kurucu
Remus
add hey_dostum
out rabia
I said you
hey_dostum
her gün oyunda mısın?
saat kaç ile kaç arası oyundasın?
Girmen kadar maç yapmanda önemlidir.
Ona göre alacağız.[/quote
mac yapacağınız zaman burda olurum 2-3 saat bilgisayardayım bundan sonra maclara göre belirli saatlerde girerim
Bak ben saat 13:00 ile 17:00 a kadar oyundayim.
Ama maç olunca oyuna girerim.
oyunun teams linki: http://www.infdat.com/hopeless2/HMC.php?op=teams" onclick="window.open(this.href);return false;
Buradan yaptığın maçlarda eksiklik varsa söylersin.Rakiplerden kimler açık görebilirsin bunu sayesinde.
Kim takımlara sahip falan filan.
hey_dostum wrote:tmm benim için uygun osaatlerde burda olurum tm 1 de girmesemde 2 -2,30 gibi burda olurum (yalnız sizin kadro dolu birini çıkarmanız gerekecek)
hey_dostum wrote:tmm benim için uygun osaatlerde burda olurum tm 1 de girmesemde 2 -2,30 gibi burda olurum (yalnız sizin kadro dolu birini çıkarmanız gerekecek)
Çıktı say
oyun kurucu birazdan onaylar
WeLcome
hosbulduk
Geldin.
Come in game
oyuna gel.
Oyun bölümlerini öğreteyim.
http://www.infdat.com/hopeless2/HMC.php?op=teams" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha gayret.Çok az kaldı .
Türklerin daha yetenekli,daha çılgın,daha hırslı olduğunu göstermeye.
Kaç aydır girmeyen harun abi,ahmet abi ve diğer takım arkadaşlarımız için az kaldı.
özgür yazdıklarına baktımda biara noktayı ahmeti cıkar diye yazı yazmışsın sana hiç yakıştıramadım.oyunu bıraksan dahi takım kalsın sende cıkma takımdan oyunu bırakmak istersen bırak ama takımdaki 5 kişi belli cıkmayacak gerisi cıksa bile bişey olmaz bu takım ayakta kalır her türlü.ama saçma işler yapmayın ilerde....bu takımda face,türkaskeri,ahmet,nokta,byzeus kalıcı diğerlerininde kalıcı olması kendi ellerinde...bu saydıklarımdan oyunu bırakan dahi olsa takımdan cıkmasın cıkınca hiç bir karı olmaz zaten değilmi..mantığınızı kullanın biraz..kendinize iyi bakın..
İlk 5 kişi çıkacak diyen kim abi?
Ben öyle bir şey demedim ki
Yanlış anlamıssın.
Ben kaç aydır matmazel girmiyor.
Çıkardım mı?
Neden sana sözüm vardı.O yüzden
bu takımı ben kurdum ve daha sonra en iyi yöneticek kişi sen olduğundan sana verdim liderliği.matmazeli cıkarabilirsin zaten oyunu bıraktı tamamen.ben sana güveniyorum herkez cıksada 4 kişi kalsın takımda ne olsa geldiğimde ben toparlarım biliyosun.sen bu takıma ayakta tutucak kişisin şuan.saçma insanları alma hiç bi zaman kimlerden bahsettiğimi biliyosun..kendinize iyi bakın
nokta wrote:bu takımı ben kurdum ve daha sonra en iyi yöneticek kişi sen olduğundan sana verdim liderliği.matmazeli cıkarabilirsin zaten oyunu bıraktı tamamen.ben sana güveniyorum herkez cıksada 4 kişi kalsın takımda ne olsa geldiğimde ben toparlarım biliyosun.sen bu takıma ayakta tutucak kişisin şuan.saçma insanları alma hiç bi zaman kimlerden bahsettiğimi biliyosun..kendinize iyi bakın
Yok kalsın matmazel.
Ben asla çıkarmam istesen de manasına getirdim
Sende k.i.b
Biraz vitesi yükselme zamanı geldi gibi.
Nokta abinin görüşü ilk 4 oyuncu takımda kalacak.
''Diğerlerinin takımda kalması kendilerinin ellerinde.''
matmazel i çıkarabilirsin demişti.
Biraz daha beklesin
68 maç puanı az değil.
Beyler çok az kalmış 1. için.
Takıma katkısı olan,takım dışında dahi,girip çıkan arkadaşlara teşekkür ederim.
Takım Ocak ayına kadar yokum.
Bağlntı sınırlıydı.
Her ay gibi yine ödeme uçtu.
Okulllarda zorlarsa hemen hemen 12 ay:1 yıl yokum.
Herkes Allah'a emanet.
Kimse ben girmiyorum diye çıkmasın takımdan.
Ya da bazıları onların kafasını karıştırmasın.
By_zeus wrote:Beyler çok az kalmış 1. için.
Takıma katkısı olan,takım dışında dahi,girip çıkan arkadaşlara teşekkür ederim.
Takım Ocak ayına kadar yokum.
Bağlntı sınırlıydı.
Her ay gibi yine ödeme uçtu.
Okulllarda zorlarsa hemen hemen 12 ay:1 yıl yokum.
Herkes Allah'a emanet.
Kimse ben girmiyorum diye çıkmasın takımdan.
Ya da bazıları onların kafasını karıştırmasın.
Tebrikler özgür ve ekibi helal olsun size bir türk takımının birinciliği bizim için onurdur.Azmin sonunda başarı mutlaka gelir. congrats Super_ Guc good job
Hacı ağzımı açtırmayın tüm kayıtlarda var 5 x 2 FZC DOM attık 5-4 koyduk şimdi gidin ve linke bakın geçen seneyi unutmayın , takımınızın 1. olması iyi ama her şey puanla olmuyor , belki benle başkasını yada fatihle başkasını yenebilirsiniz ama bilinki By_Enes & By_Fatih hiç bir zaman yenilmedi & yenilmeyecek!!!
Maç yapmak isteyen varsa yazsın yapalım ağır olun , fatihe ettiğiniz her laf bana edilmiş sayılır !
Yasin saygı gösteriyoruz diye şımarmayın ;
nokta , By_zeus , ahmet , turk_askeri , xxxfacexxx & By_Fatih , By_Enes
4 ------- 5
By_Enes wrote:Hacı ağzımı açtırmayın tüm kayıtlarda var 5 x 2 FZC DOM attık 5-4 koyduk şimdi gidin ve linke bakın geçen seneyi unutmayın , takımınızın 1. olması iyi ama her şey puanla olmuyor , belki benle başkasını yada fatihle başkasını yenebilirsiniz ama bilinki By_Enes & By_Fatih hiç bir zaman yenilmedi & yenilmeyecek!!!
Maç yapmak isteyen varsa yazsın yapalım ağır olun , fatihe ettiğiniz her laf bana edilmiş sayılır !
4 ------- 5
Sus ve yalamaya devam et.
bişey sölücem fatih enes ama hani kırılmayın arkadaşlar ben sizi korgan mustafa15 le kaç defa yendiğimi hatırlıyorm bir değil 7-8 defa neyse siz takılın kafanıza göre..arkadaşlar hepinizi tebrik ederim takım çok güzel zaten demiştim mangada bilir ilerde 1. olucak ve güçlü bi takım olucak.oldu işte manga görüyosun yani :) dediğimizi başardık tabi bu takımdaki arkadaşlarımız sayesinde.şimdi orda 1. likte kalmak önemli olan.hepiniz çok iyisiniz gerçekten.allaha emanetsiniz
By_Enes wrote:Hacı ağzımı açtırmayın tüm kayıtlarda var 5 x 2 FZC DOM attık 5-4 koyduk şimdi gidin ve linke bakın geçen seneyi unutmayın , takımınızın 1. olması iyi ama her şey puanla olmuyor , belki benle başkasını yada fatihle başkasını yenebilirsiniz ama bilinki By_Enes & By_Fatih hiç bir zaman yenilmedi & yenilmeyecek!!!
4 ------- 5
Sus ve yalamaya devam et.
bişey sölücem fatih enes ama hani kırılmayın arkadaşlar ben sizi korgan mustafa15 le kaç defa yendiğimi hatırlıyorm bir değil 7-8 defa neyse siz takılın kafanıza göre..arkadaşlar hepinizi tebrik ederim takım çok güzel zaten demiştim mangada bilir ilerde 1. olucak ve güçlü bi takım olucak.oldu işte manga görüyosun yani :) dediğimizi başardık tabi bu takımdaki arkadaşlarımız sayesinde.şimdi orda 1. likte kalmak önemli olan.hepiniz çok iyisiniz gerçekten.allaha emanetsiniz
Amatorken COD da bizi Yeniyordu 5-0 En son yaptığımız var sizle Joker & SG 5-2 Sg ten zeus ve nokta.. 5-2 almışız.. Cod la yaptıgımız en son mac 5-4 almışız Bence herşey ortada son 50 mactır enesle yenılmıyoruz neredeyse.. Siz neyin kafasındasınız..
manga wrote:Tebrikler özgür ve ekibi helal olsun size bir türk takımının birinciliği bizim için onurdur.Azmin sonunda başarı mutlaka gelir. congrats Super_ Guc good job
Saol Abi.
Ve diğerleri.
Ve takım.
Ve bizle maç yapanlar.
Congrats Team