slapshot wrote:Question: Running Teamspeak in the background would require internet resources. The same resources used to run H2...
Wouldn't this be the same effect as using IM or orther internet programs during game play?
In the forum to help friends we use a distressed situation?
Only in support of a work will be.
In addition to playing the game, we will not allow programs. (We need great FPS, great game.)
arkadaşlar ben forum hesabımdan çıkmama rağmen online yazısı kaybolmuyor.hesabımdan çıkıyorum ama devamlı online gözüküyor bende neden acaba ve sizde gözüküyormu ??? yazın lütfen!!
nokta wrote:arkadaşlar ben forum hesabımdan çıkmama rağmen online yazısı kaybolmuyor.hesabımdan çıkıyorum ama devamlı online gözüküyor bende neden acaba ve sizde gözüküyormu ??? yazın lütfen!!
Hayır online gözükmüyorsun çıkış yaptığında bizde de görünmüyor merak etme.
nokta wrote:arkadaşlar ben forum hesabımdan çıkmama rağmen online yazısı kaybolmuyor.hesabımdan çıkıyorum ama devamlı online gözüküyor bende neden acaba ve sizde gözüküyormu ??? yazın lütfen!!
Telefondan giriyorsan eğer ondan kapat.Bende de olmuştu bir ara.
the phone is open the account, close.I've had a search
Cümleler doğrudur sen doğru isen
Doğruluk bulunmaz sen eğri isen
slapshot wrote:Question: Running Teamspeak in the background would require internet resources. The same resources used to run H2...
Wouldn't this be the same effect as using IM or orther internet programs during game play?
In the forum to help friends we use a distressed situation?
Only in support of a work will be.
In addition to playing the game, we will not allow programs. (We need great FPS, great game.)
Thank you for explaining. I thought you intended to use in-game.
neden çıktığınızı bilmiyorum.ama bu takıma size güvenmişti.ve takım değiştirmenin ne kadar saçma bieşey olduğunu anlayacaksınız.ve enes denilen velet bu oyunun asaletsiz ve ne olduğu belli olmayan bi oyuncu kısacası budur.neyse kafanıza göre ilerde anlarsınız.By_zeus and özgür bizim birlik yeter bize ilerde anladın sen.velerlerle uğraşmak zor demiştim sana ahmete
Takımda maç yapan yok gerçi hiç giren yok artık belki böylesi daha iyi olur ortalık sakinleşir ben kimseyle küs kalmam herkes saygım sonsuz bu takımın yeri kalıcı belki böylesi daha iyi olur her zaman değişiklik iyidir yoksa adımız hacker immortal diye anılıyor ddaha bir sürü laf
Abi adamlar oyundan soğuttu yazmıyom diyom ama hakaret ırkçılık var şimdi yazdım buraya 2 si hemen damlar başlarlar yine tiyatroya segaya denmedik laf kalmadı sanada aynı şekilde işleri güçleri ban atmak zaten dertleri bizi oyundan atmak veya soğutmak türkleri temizleyip kendi aralarında düzen kurmak bugün kaç tane laf söylediler arkamızdan hepsinin ne söylediğini bir bir biliyom segayada anlattım
nokta wrote:neden çıktığınızı bilmiyorum.ama bu takıma size güvenmişti.ve takım değiştirmenin ne kadar saçma bieşey olduğunu anlayacaksınız.ve enes denilen velet bu oyunun asaletsiz ve ne olduğu belli olmayan bi oyuncu kısacası budur.neyse kafanıza göre ilerde anlarsınız.By_zeus and özgür bizim birlik yeter bize ilerde anladın sen.velerlerle uğraşmak zor demiştim sana ahmete
ben sadece özgürüm.başka da kimse değil.
Bu arada ben oyun hesabımın şifreyi unuttum.Hangi E-posta olduğunu da hatırlamıyorum.Yapıcaz bir şeyler.
İyi iyi
peki arada sırada girecekmisin yada her gün belirli bir saat te eger gireceksen haber ver ,ben kimse online değil diye girmiyorum cunku eger girersen haber ver direkt saniyesinde kampa girerim
Her gün saat : 16.00 ve 20.00 saatleri arası musaitim
aynen eskiler halen bir şey bilmiyor ama gotu kalkmıs bir kaç kişi var yenilerden
sega wrote:İyi iyi
peki arada sırada girecekmisin yada her gün belirli bir saat te eger gireceksen haber ver ,ben kimse online değil diye girmiyorum cunku eger girersen haber ver direkt saniyesinde kampa girerim
aynen eskiler halen bir şey bilmiyor ama gotu kalkmıs bir kaç kişi var yenilerden
haftaiçi 16.00-17.00 arası.
Haftasonu belli olmaz ama.Büyük ihtimal 14.00-17.00 gibi
sega wrote:İyi iyi
haftaiçi 16.00-17.00 arası.
Haftasonu belli olmaz ama.Büyük ihtimal 14.00-17.00 gibi
oyuna giremiyorum .. işten güçten kafayı kaldıramıyorum kusura bakmayın.yoksa bende çok isterdim sizlerle bolca maç yapmayı özledimde ulan :/ oyun da ne var ne yok ? aynımı_?
nokta wrote:oyuna giremiyorum .. işten güçten kafayı kaldıramıyorum kusura bakmayın.yoksa bende çok isterdim sizlerle bolca maç yapmayı özledimde ulan :/ oyun da ne var ne yok ? aynımı_?
Oyunda farklı bir bok yok
Artık oyunu bıraktım gibi bir şey kimse online olmadığı için herkesin işi yada dersi var
İste remus ufak tefek değişiklikler yaptı ama ufak
Her şey aynı
Game is not got shit different
I left the game because there is such a thing as one online course or have everybody's business
Remus want to make minor changes, but small
Everything is the same
Com diye diye türk oyuncu bırakmadılar.aşaladılar küfrettiler.sonrada saygıdan bahsettiler remus her zaman adaletsizdive adaletsizliğe devam edin biz yokuz.oyun sizin olsun dengesiz mahluklar.takım arkadaşlarıma selam olsn
nokta wrote:Com diye diye türk oyuncu bırakmadılar.aşaladılar küfrettiler.sonrada saygıdan bahsettiler remus her zaman adaletsizdive adaletsizliğe devam edin biz yokuz.oyun sizin olsun dengesiz mahluklar.takım arkadaşlarıma selam olsn
A.s
Bu oyunu Türkler ayakta tutuyordu.Şimdi Türkler oyunu bıraktı diye seviniyorlar.Ama hala anlamıyorlar,ısrarla saçma sapan seylere devam ediyorlar.Online players a bakmaları yeter oyunu oynayan Adam kalmadı.
Bakın ya yaptığı serefszlıge bakın
Adam dediğin karı gibi lafları değiştirmez
Yazdığım yorumu değiştirmiş
Normalde 'Me,my' yazan yerlerde 'you' yazıyordu
sega wrote:
slapshot wrote:
crying-girl.jpg
Woooow Looks a lot like me.
My infancy ??
This baby is crying for everything like me.
nokta wrote:Com diye diye türk oyuncu bırakmadılar.aşaladılar küfrettiler.sonrada saygıdan bahsettiler remus her zaman adaletsizdive adaletsizliğe devam edin biz yokuz.oyun sizin olsun dengesiz mahluklar.takım arkadaşlarıma selam olsn
Abi nasılsın ? Ya öyle de boşver.Yani tamam haksızlıklar oldu.Bundan şüphemiz yok.
Ama bazı sahtekarlar vardı oyunda önceden ve birkaçı Türk'tü.İnsan belli zaman sonra şüphe duyuyor.Örneğin sana biri kötü davrandı senin onun hakkında düşüncelerin devam eder.Boşverin sen daha iyi biliyorsun.Büyüklük bizlerde kalsın.Böyle karşılıklı tartışmalarla çözüm olmaz.Tabi ki her şeye evet demiyeceğiz ama haklıyken haksız duruma geçmemeye de çalışmak en hayırlısı.
Onlarda haklı bazı durumlarda bizlerde haklıyız.
''I don't saying bad. '' I want to see turk players(Good attitude and honest )
Good and interesting
Abi nasılsın ? Ya öyle de boşver.Yani tamam haksızlıklar oldu.Bundan şüphemiz yok.
Ama bazı sahtekarlar vardı oyunda önceden ve birkaçı Türk'tü.İnsan belli zaman sonra şüphe duyuyor.Örneğin sana biri kötü davrandı senin onun hakkında düşüncelerin devam eder.Boşverin sen daha iyi biliyorsun.Büyüklük bizlerde kalsın.Böyle karşılıklı tartışmalarla çözüm olmaz.Tabi ki her şeye evet demiyeceğiz ama haklıyken haksız duruma geçmemeye de çalışmak en hayırlısı.
Good and interesting
I understand 65% of what you said. More each day. And yes, All Turk players are welcome. Good and honest players is all we ever requested. Nokta and sega can believe what they want to. They were both given many chances. As for the others, they were always welcome.
ben demiştim bu oyunda kimse kalmaz diye.kalmadıda..bi kaç tane bizden arkadaşlarımız yalamaya devam ediyo remus ve ekibini yalayın bakalım nereye kadar sizi gidi yalamacılar..manga bunlardan biri elbet..sahtekarlarla hala işbirliği yap bakalım..kib takım daki arkadaşlar...bu oyuna artık malesef girmiyorm 2 senedir girmemde.. ...haksızlık haksızlık sahtekarlık sahtekarlık...
nokta wrote:ben demiştim bu oyunda kimse kalmaz diye.kalmadıda..bi kaç tane bizden arkadaşlarımız yalamaya devam ediyo remus ve ekibini yalayın bakalım nereye kadar sizi gidi yalamacılar..manga bunlardan biri elbet..sahtekarlarla hala işbirliği yap bakalım..kib takım daki arkadaşlar...bu oyuna artık malesef girmiyorm 2 senedir girmemde.. ...haksızlık haksızlık sahtekarlık sahtekarlık...
No parking here are badly behaved players just like you I do not suck up to anyone
This game always open to honest player
scum like people always throw mud
nokta wrote:ben demiştim bu oyunda kimse kalmaz diye.kalmadıda..bi kaç tane bizden arkadaşlarımız yalamaya devam ediyo remus ve ekibini yalayın bakalım nereye kadar sizi gidi yalamacılar..manga bunlardan biri elbet..sahtekarlarla hala işbirliği yap bakalım..kib takım daki arkadaşlar...bu oyuna artık malesef girmiyorm 2 senedir girmemde.. ...haksızlık haksızlık sahtekarlık sahtekarlık...
I will attempt my reply in your own language, so that maybe, just maybe you'll understand: Sadece adaletsizlik kasten onların zaten bok bağlantısı istismar oyuncular tarafından işlenmiştir, onlar "kazananlar" ve dürüst ilan edebilir sadece bu kadar, aynı şeyi yapmaya haksız diğerleri öğretti. Sen ve sega takım arkadaşları üzerinde kendi adalet getirdim. Bunlardan herhangi biri size bir lider düşünün ki üzücü.
Good and interesting
Hala yasiyonuzmu beyler ? hatirladinizmi beni ben Yasin
Nasıl gidiyor agalar
Ben zaman buldukça oyundayım.
Tabi FPS akıyor yine. 7-15 arası daima.
Oynamayı da unutmuşum.Hepiniz özlendiniz.Gelin.Ben Üni tutturdum bu arada.
Remus and the same time ALL MY FRIENDS HELLO I am a student in 9 EYLÜL UNIVERSITY
Where are my gifts ?
I didn't enter in forum.Forgot my password and e-mail.SO Now,I want gift
By_zeus wrote:Nasıl gidiyor agalar
Ben zaman buldukça oyundayım.
Tabi FPS akıyor yine. 7-15 arası daima. :wink
Oynamayı da unutmuşum.Hepiniz özlendiniz.Gelin.Ben Üni tutturdum bu arada.
Remus and the same time ALL MY FRIENDS HELLO I am a student in 9 EYLÜL UNIVERSITY
Where are my gifts ?
I didn't enter in forum.Forgot my password and e-mail.SO Now,I want gift
Oh,Thanks a lot my big friend,Steve.I think as same as you's.
And I have better language(about English :d)now.I am very studying.
This means 25 hours per week (5x5)
And the same time,Nice to talk