yeni takım
-
yeni takım
selam arkadaşlar . ben bu oyuna yeni başladım ve bir takım kurmak istiyorum. yeni katıldım ama bu oyunu birkaç aydır oynuyorum ve bayağı deneyimliyim. ama dediğim gibi yeni üye oldum foruma lütfen takımıma katılın.
- Scrappitt
Re: yeni takım
Please see here.
http://www.infdat.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=202" onclick="window.open(this.href);return false;
What is your game name?
The name Oqlcn does not exist!
Lütfen buraya bakınız.
http://www.infdat.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=202" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne oyun adı nedir?
Ad Oqlcn yok!

What is your game name?
The name Oqlcn does not exist!
Lütfen buraya bakınız.

Ne oyun adı nedir?
Ad Oqlcn yok!

Scrap
Officially Retired!
Officially Retired!
- mucaht
Merhaba takım kurmak istiyosan 4 kişi bulmalısın senle beraber 4 kişi hepinizin sayısı 500 olcak (fazlada olabilir) Takımın adını bulup Takımın adıyla beraber takıma girecek kişilerin adını yazacaksın ve admin senin takımını kuracakOqlcn wrote:selam arkadaşlar . ben bu oyuna yeni başladım ve bir takım kurmak istiyorum. yeni katıldım ama bu oyunu birkaç aydır oynuyorum ve bayağı deneyimliyim. ama dediğim gibi yeni üye oldum foruma lütfen takımıma katılın.

There's a bullet for you
-
e ama bn bi gün 50 adam öldürüosam dier gün 53 dielim bnlar toplanmıo mu hergün hergün bide ben foruma üye olduğum halde oyuna ismimle giremiyorum
- mucaht
Sen oyuna uye olman lazım Registere bascan Sonra Yes e tıklayıp kullanıcı adın şifren msnnen ve tekrar msnni yazcan sırayla sonra Create Account a basıp uye olcan 

There's a bullet for you
-
are you 13 years of age or older?
diye soruyor
diye soruyor

- mucaht
-
dedim snn dediklerini adı şifreyi msn yi yazdım ama olmuo