teşekkürler arkadaşlar ejder34 ve trarda... yanlız sizinle bu sayede bir konuda anlaşmak istiyorum... sonuçta bu bir oyun ve bizler buraya eğlenmek için geliyoruz.. bazı aarkadaşlar mac yapalım diyor 4 kisi ile bekliyorlar mayınlar alınmış felan filan iki kisi bizim bayragın orada digerleri diger bayragın ve boylece mac yapmaya calısıyoruz.. yanımdaki arkadas bilmiyor musade edin anlatayım diyorum ama takan yok... yani demem o ki puan için ruhunuzu satmayın zaten takımınız birinci... önceden bir mac yapılacağı zaman takımlar kendi bayrağına gider ve go yada başla denildiğinde başlardı.. artık oyunda kimsenin kimse saygısı yok.. millet başkasını takındaki iyi oyuncuları çalma telaşında ve kimse kimseyle mac yapmak istemiyor bu durumlardan dolayı...
BU TAKIMA ÇIKMAK İÇİN KİMSE GİRMESİN... AMACIMIZ BİRİNCİ TAKIM OLMAK DEGİL EN DÜRÜST EN ADİL TAKIM OLMAKTIR BU BÖYLE BİLİNSİN ARKADAŞLAR... DAHA CENTİRMENCE OYUNLARDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Ernesto Che Guevara
kronos12 wrote:teşekkürler arkadaşlar ejder34 ve trarda... yanlız sizinle bu sayede bir konuda anlaşmak istiyorum... sonuçta bu bir oyun ve bizler buraya eğlenmek için geliyoruz.. bazı aarkadaşlar mac yapalım diyor 4 kisi ile bekliyorlar mayınlar alınmış felan filan iki kisi bizim bayragın orada digerleri diger bayragın ve boylece mac yapmaya calısıyoruz.. yanımdaki arkadas bilmiyor musade edin anlatayım diyorum ama takan yok... yani demem o ki puan için ruhunuzu satmayın zaten takımınız birinci... önceden bir mac yapılacağı zaman takımlar kendi bayrağına gider ve go yada başla denildiğinde başlardı.. artık oyunda kimsenin kimse saygısı yok.. millet başkasını takındaki iyi oyuncuları çalma telaşında ve kimse kimseyle mac yapmak istemiyor bu durumlardan dolayı...
BU TAKIMA ÇIKMAK İÇİN KİMSE GİRMESİN... AMACIMIZ BİRİNCİ TAKIM OLMAK DEGİL EN DÜRÜST EN ADİL TAKIM OLMAKTIR BU BÖYLE BİLİNSİN ARKADAŞLAR... DAHA CENTİRMENCE OYUNLARDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
kronos12 wrote:teşekkürler arkadaşlar ejder34 ve trarda... yanlız sizinle bu sayede bir konuda anlaşmak istiyorum... sonuçta bu bir oyun ve bizler buraya eğlenmek için geliyoruz.. bazı aarkadaşlar mac yapalım diyor 4 kisi ile bekliyorlar mayınlar alınmış felan filan iki kisi bizim bayragın orada digerleri diger bayragın ve boylece mac yapmaya calısıyoruz.. yanımdaki arkadas bilmiyor musade edin anlatayım diyorum ama takan yok... yani demem o ki puan için ruhunuzu satmayın zaten takımınız birinci... önceden bir mac yapılacağı zaman takımlar kendi bayrağına gider ve go yada başla denildiğinde başlardı.. artık oyunda kimsenin kimse saygısı yok.. millet başkasını takındaki iyi oyuncuları çalma telaşında ve kimse kimseyle mac yapmak istemiyor bu durumlardan dolayı...
Abi bir şey dicem!!biz düzgünce bekledik!!eskiden mucaht ve manga wardı!onlarla dürüstlük anlayışı bize geldi!ama yeni takımlar kuruldu , birkaç takım hiç maç yapmıor(eskiden ünlü olan takımlar[warriors_of_hector])!bu yüzden biz oyunu oynamak için değil oyunu kazanmak için birinciyiz!!ayrıca biz neden mayın bırakıyoruz:çünkü bu bir savaş taktiği!taktikler savaşı kazandırır!sen taktiksiz bir ordunun içinde yer alsan hoşuna gider mi?
TRardaTR
You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.
Uyku probleminiz varsa acilen bir sevgili bulunuz. O sizi ayakta uyutacaktır. If you have sleep problems urgently find a lover. It will allow you to sleep standing.